Yritys- ja brändiviestintä

Viestintä luo organisaation, brändi yrityksen.

Uskomme näkemykseen ja tuoreisiin ideoihin, mutta myös pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen tekemiseen. Sirkustemppuja emme halua tehdä, vaan vaikuttavaa vuoropuhelua juuri asiakkaillemme olennaisten sidosryhmien kanssa.

Luotamme siihen, että aidot teot herättävät tunteita ja kiinnostavat. Niistä me haluamme viestiä suurella sydämellä. Kirkastamme viestisi ja brändisi, saamme aikaan näkyvyyttä, tuemme muutoksessa ja poikkeustilanteiden paineessa, olemme ylimääräiset kädet ja jalat kiireessä ja autamme sitouttamaan henkilöstösi viestinnän ja vuoropuhelun keinoin.

Lue lisää yritys- ja brändiviestinnän palveluistamme.

Ryhdistämme brändi-ilmeesi tai luomme jotain täysin uutta sekä tarinankerronnallisesti että visuaalisesti. Uudet logot, nimet, verkkosivut ja muut markkinointimateriaalit syntyvät meiltä käden käänteessä.

Varumo

Viemme viestisi digiin, olipa kyse verkkosivuista, jotka toimivat kotina omille sisällöillesi ja auttavat yritystäsi löytymään, blogeista, jotka tiivistävät asiantuntijoiden näkemykset tai kustannustehokkaasta videotuotannosta, joilla rakennetaan mielikuvia.

Essve

Konseptoimme julkaisusi niin sisällöllisesti kuin visuaalisesti kiinnostavaksi ja tuotamme sen vaikka avaimet käteen -periaatteella. Olipa kyse asiakaslehdestä, esitteestä tai vuosikertomuksesta, langat pysyvät kädessämme suurissakin projekteissa.

VAV Asunnot

Ideoimme tavoitteitasi tukevan, oivaltavan kampanjan ja toteutamme sen monikanavaisesti olipa kyse tapahtumasta, uuden tuotteen lanseeraamisesta tai sidosryhmien käyttäytymisen muuttamisesta.

12 miestä

Euroopan komissio

Lääkkeetön Itämeri

Valmennamme organisaatioita odottamattomiin tilanteisiin. Luotaamme ilmapiiriä puolestasi ja käärimme hihat, kun hanskat tekisi mieli heittää tiskiin.

McDonald's

Vaasan

Delta

Essve

Yhtenäisen brändi-ilmeen mukaiset painotuotteet ja messumateriaalit luovat mielikuvan ammattimaisesta tekemisestä.

Löydämme toimittajia kiinnostavat näkökulmat yrityksestäsi ja autamme rakentamaan suhteita medioihin. Sparraamme sinut kohtaamaan toimittajat kiperissäkin tilanteissa.

McDonald's

Euroopan komissio

Netflix

Delta

Skagen

Autamme valmistelemaan ja toteuttamaan muutosta viestinnän keinoin organisaation taitekohdissa. Huomioimme erityisesti esimiesten valmiuksien kasvattamisen muutostilanteissa.

Veikkaus

Delta

Luomme maailmanluokan sisällöt kanavasta riippumatta, yksinkertaistamme monimutkaiset asiat ja visualisoimme ne houkutteleviksi. Also in English.

Essve

McDonald's

Vaasan

Netflix

Vaasan

Veikkaus

Paikallistamme sisäisen viestinnän solmukohdat ja rakennamme uudenlaisia, toimivia viestinnän prosesseja sekä sisältöjä.

Pidämme huolta organisaatiosi vuoropuhelusta sosiaalisessa mediassa suunnitelmallisilla toimenpiteillä, oivaltavilla sisältökonsepteilla ja valmentamalla henkilöstön mukaan somehommiin. Vaikuttavuutta mittaamalla parannamme tekemistä entisestään.

McDonald's

Essve

Vaasan

Viestinnällistämme strategian ja keksimme osallistavat keinot viedä sen organisaation arkeen.

Vaasan

Varumo

Veikkaus

Rakennamme houkuttelevan sijoittajatarinan ja viestintästrategian pääomamarkkinajärjestelyihin tai yrityskauppaan ja luomme näkyvyyttä talousmediassa. Tuemme talous- ja sijoittajaviestinnän käytännön toteutuksessa.

Efecte

Keksimme uudenlaisia tapoja rakentaa työnantajamielikuvaa

McDonald's

Tiedätkö, miltä työntekijöistäsi tuntuu tulla maanantaina töihin? Tuemme työntekijäkokemuksen kipukohtien tunnistamisessa ja niiden parantamisessa viestinnän keinoin.

Valmennamme organisaatiosi johtajat ja asiantuntijat toimimaan niin mediassa kuin sosiaalisessa mediassa, toimimaan oikein kriisissä ja luomaan vuorovaikutteisempaa kulttuuria. Preppaamme sinut esiintymään tai myymään entistä paremmin.

McDonald's

Vaasan

Veikkaus

Luomme strategiset suuntaviivat viestinnälle ja linkitämme sen organisaation tavoitteisiin. Kiteytämme sanomasi timanttiseksi.

Vaasan

Veikkaus

Kun oman yrityksesi viestintäresurssit eivät riitä, tarjoamme ammattitaitoisia lisäkäsipareja kiiretilanteisiin ja pitempiaikaiseen tarpeeseen.

Visuaalisen ilmeen määrittely, graafinen ohjeistus tai haastavan sisällön visualisointi ymmärrettäväksi luonnistuvat luovalta tiimiltämme idearikkaasti ja suurella sydämellä.

Essve

Varumo

Tilaa uutiskirjeemme!

Käyntiosoite
Lönnrotinkatu 11, 3. krs
00120 Helsinki

info (at) cocomms.com

Laskutustiedot
Y-tunnus: 0785264-4

Operaattorin välittäjätunnus: 003710948874
Verkkolaskuosoite: 003707852644
Verkkolaskuoperaattori: Opus Capita

Laskut sähköpostin liitteinä: CocommsOyLtd.FI.P.101517-1@docinbound.com

Paperilaskut: Cocomms Oy Ltd PL 36038 00063 LASKUNET