Kumppanit kotona ja maailmalla

Cocomms on Suomen suurin riippumaton ja samalla kansainvälisin viestintätoimisto. Globaalien kumppaniemme lisäksi teemme tiivistä, päivittäistä yhteistyötä monen pohjoismaisen toimiston kanssa. Noin puolet asiakkaistamme on kansainvälisiä yrityksiä, joita tuemme Suomessa ja ulkomailla. Verkostot tarjoavat meille viimeisintä tutkimustietoa ja kansainvälisesti testattuja parhaita käytäntöjä, joita hyödynnämme asiakastyössä ja luomme näin lisäarvoa asiakkaillemme.

Kansainväliset verkostot

Cocomms on osa FTI Consultingin kansainvälistä strategisen viestinnän yhteistyöverkostoa. FTI Consulting on liiketoiminnan neuvontaa tarjoava maailmanlaajuinen yritys, joka auttaa asiakkaitaan lisäämään arvoaan jatkuvasti monimutkaistuvassa liiketoimintaympäristössä.

Cocomms on Ketchumin yhteistyökumppani Suomessa. Ketchum on yksi maailman suurimmista kansainvälisistä viestintätoimistoista ja Euroopan suurin viestintätoimisto, jonka kanssa Cocomms on tehnyt yhteistyötä jo vuodesta 2007.

Cocomms on PROIn kumppani. PROI on maailman johtava itsenäisten viestintätoimistojen ketju, jolla on toimistot kaikilla mantereilla. Toimitusjohtajamme Kaija Pohjala on PROI:n EMEA-alueen toinen puheenjohtaja sekä globaalin verkoston hallituksen jäsen.

Olemme myös jäseniä Interel Global Partnershipissä , joka on itsenäisten vaikuttajaviestintään erikoistuneiden viestintätoimistojen verkosto. Verkostolla on toimistoja 46 eri maassa, ympäri maailman.

Kotimaiset kumppanimme

Cocomms tekee jatkuvasti yhteistyötä kotimaisten osaajien kanssa hyvin moninaisissa ja vaativissa asiakastöissä. Jos sinua kiinnostaa kumppanuus kanssamme, ota yhteyttä! Tarvitsemme jatkuvasti erilaista osaamista omamme tueksi.

Yritysvastuu

Cocomms on sitoutunut noudattamaan ProComin viestinnän eettisiä ohjeita, jotka nojaavat kansainvälisiin Ateenan koodiin (1965) ja Lissabonin ohjeistoon (1978). Cocomms on yritysvastuuverkosto FIBS ry:n jäsen.

Uutiskirje

Käyntiosoite
Kaisaniemenkatu 1 B, 6. krs
00100 Helsinki
info (at) cocomms.com

Postiosoite
PL 24
00101 Helsinki

Saapuminen omalla autolla
Autoilijoiden kannattaa pysäköidä johonkin keskustan parkkihalleista. Helpoiten meille pääsee Europark Kluuvista, mutta hyviä vaihtoehtoja ovat myös Europark Eliel tai Stockmann Q-Park.

Saapuminen joukkoliikenteellä
Tarkemmat joukkoliikenteen reittitiedot löydät osoitteesta
http://www.reittiopas.fi/.

Laskutustiedot
Operaattorin välittäjätunnus: 003710948874
Verkkolaskuosoite: 003707852644
Verkkolaskuoperaattori: Opus Capita
Laskut sähköpostin liitteinä: CocommsOyLtd.FI.P.101517-1@docinbound.com
Paperilaskut: Cocomms Oy Ltd PL 36038 00063 LASKUNET
Y-tunnus: 0785264-4