Rekrytointi

Voisiko Cocomms olla seuraava työpaikkasi? Jos koet itsellesi merkitykselliseksi vaikuttavan vuoropuhelun luomisen, oman osaamisen kehittämisen, osaavien työkavereiden tuen ja iloisen työyhteisön, me voisimme olla sinulle hyvä työpaikka.

Yhdessä saamme aikaan maailmaa muuttavaa vuoropuhelua

Meillä työskentelee yli 20 viestinnän ammattilaista, jotka auttavat asiakkaitamme luomaan vuoropuhelua muuttuvassa maailmassa. Meillä voit tukea tätä tehtävää yritys- ja brändiviestinnän, vastuullisuusviestinnän, muutosjohtamisen sekä yhteiskunnallisen vaikuttamisen keinoin. Tulevat asiakkaasi voivat olla niin pk-yrityksiä, julkisia organisaatioita kuin globaaleja pörssiyhtiöitä.

 

Meillä esimies ja työkaverit ovat aina tukenasi

Työ viestintätoimistossa on antoisaa siksi, että ympärilläsi on taitavia työkavereita, joilla on monipuolista osaamista. Cocommsin työntekijät eli coconutsit arvostavat työssään erityisesti työkavereidensa osaamista ja apua, hyvää työilmapiiriä sekä esimiehiltään saamaansa tukea. Meillä nauru kuuluu olennaisesti avotoimistomme äänimaailmaan.

 

Millaista osaajaa me etsimme?

Emme etsi täydellistä työntekijää, vaan meillä voit kasvaa niin ihmisenä kuin osaajana. Luomme jokaiselle työntekijällemme urapolun, jotta voimme tukea hänen osaamisensa kehittämistä ja urahaaveiden toteutumista. Arvostamme kuitenkin rohkeutta tarttua toimeen sekä määrätietoista otetta oman työn ja asiakkaiden viestinnän kehittämisessä. Meille on myös tärkeää, että pidät itsestäsi, työkavereistasi ja asiakkaistasi huolta – vain näin voimme olla onnellisia yhdessä.

 

Kysy lisää tai hae meille töihin

Koska työpaikan vaihtaminen on iso päätös, saatat kaivata vielä lisää tietoa Cocommsista työpaikkana. Voit olla yhteydessä Cocommsin toimitusjohtaja Kaija Pohjalaan (kaija.pohjala (at) cocomms.com, puh. 0400 502183).

Jos haluat hakea meille töihin, lähetä meille CV:si ja hakemuksesi täällä, niin olemme sinuun yhteydessä sen jälkeen.

Avoimet työpaikat

Haemme viestinnän harjoittelijoita!

Etsimme joukkoomme erinomaisella asenteella varustettuja harjoittelijoita, joilta löytyy jo kokemusta sisällöntuotannosta tai yhteiskunnallisesta viestinnästä. Hei sinä tuleva viestinnän asiantuntija – haluaisitko monipuolista kokemusta viestinnän tekemisestä ja vahvistaa näkemystäsi suunnastasi? Haemme viestinnän harjoittelijoita mukaan osaavaan tiimiimme: sinua odottaa paitsi mahtava työyhteisö myös mahdollisuus kehittyä viestinnän ammattilaisena. Tervetuloa mukaan mielenkiintoisella hetkellä, kun viestintätoimistomme Kaiku Helsinki ja Cocomms […]

Tilaa uutiskirjeemme!

Käyntiosoite
Lönnrotinkatu 11, 3. krs
00120 Helsinki

info (at) cocomms.com

Laskutustiedot
Y-tunnus: 0785264-4

Operaattorin välittäjätunnus: 003710948874
Verkkolaskuosoite: 003707852644
Verkkolaskuoperaattori: Opus Capita

Laskut sähköpostin liitteinä: CocommsOyLtd.FI.P.101517-1@docinbound.com

Paperilaskut: Cocomms Oy Ltd PL 36038 00063 LASKUNET