Aro Systems – viestintä yrityksen kasvun tukena

Vuonna 2013 Aro Yhtiöillä oli edessä muutos, kun OVL Tekniikka sekä Oulun Vesi ja Lämpö yhdistyivät Sähkö-Aroon. Yritys tavoitteli voimakasta kasvua, jonka tueksi se tarvitsi yrityskuvan vahvistamista sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Cocomms suunnitteli ja toteutti yritykselle laaja-alaisen viestintäkokonaisuuden, joka kattoi sekä muutostilanteen että jatkuvan viestinnän muutoksen jälkeen. Kokonaisuuteen kuuluivat uuden Aro Systems -nimen ja visuaalisen ilmeen luominen sekä muutoksen viestiminen sisäisesti ja ulkoisesti kaikille sidosryhmille. Uudistuksen osana Cocomms toteutti uudet verkkosivut ja kuvapankin, suunnitteli uuden messuosaston, konseptoi henkilölehti Arolaisen sekä suunnitteli uuden ilmeen mukaiset materiaalit, kuten esitteet, tarrat, tarjouskansiot ja lehtimainokset.

Työn tuloksena arolaiset ottivat muutokset hyvin vastaan, sidosryhmät oppivat tuntemaan uudistuneen yrityksen ja Aro Systems sai positiivista näkyvyyttä. Työtä on jatkettu edelleen muun muassa media- ja verkkoviestinnällä, henkilöstölehdellä sekä video-ja kuvaprojekteilla.