Muutosjohtaminen

Muutosjohtamisella luot osallistavaa yrityskulttuuria

Nykymaailmassa nopeasti kehittyvä teknologia luo uusia mahdollisuuksia kaikilla aloilla. Samaan aikaan hintapaineet, epävakaat poliittiset tilanteet, ilmastonmuutos ja tiukka kilpailu vievät minkä tahansa hyvin hoidetun yrityksen jatkuvan muutoksen polulle. Yhtiön menestykseen vaikuttaa suuresti se tapa, miten muutokset toteutetaan.

Johtaminen onkin nyt monella tapaa puhdasta muutosjohtamista. Yhtiöt erottuvat toisistaan niissä töissä olevilla ihmisillä ja työskentelytavoilla. Tärkeitä menetystekijöitä ovat avoin ja tiivis viestintä sekä osallistavan yrityskulttuurin luominen, jotta työntekijät voivat kertoa omat näkemyksensä strategianmuutoksiin ja työstää muutosta yhdessä johtajien kanssa.

Cocommsissa voimme auttaa sinua muutoksen menestyksekkäästä läpiviennissä aina muutostarpeiden määrittelystä ja suunnittelusta toimeenpanoon sekä tulosten mittaamiseen – myös etäkanavissa.

Muutos vie aina aikaa, mutta hyvä suunnittelu, osallistavaan vuorovaikutukseen panostaminen kaikissa työvaiheissa sekä tavoitteiden konkretisoiminen kaikille kohderyhmille voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin.

Haluatko keskustella tästä lisää? Ota yhteyttä toimitusjohtaja Kaija Pohjalaan tai Anna Lindéniin, muutosjohtamisen vanhempaan neuvonantajaan.

Tilaa uutiskirjeemme!

Käyntiosoite
Lönnrotinkatu 11, 3. krs
00120 Helsinki

info (at) cocomms.com

Laskutustiedot
Y-tunnus: 0785264-4

Operaattorin välittäjätunnus: 003710948874
Verkkolaskuosoite: 003707852644
Verkkolaskuoperaattori: Opus Capita

Laskut sähköpostin liitteinä: CocommsOyLtd.FI.P.101517-1@docinbound.com

Paperilaskut: Cocomms Oy Ltd PL 36038 00063 LASKUNET