Lonkankoukistajat, kylmät suihkut ja kolme puolituntista – uudensyksyn lupaukset

https://cocomms.com/2021/09/01/lonkankoukistajat-kylmat-suihkut-ja-kolme-puolituntista-uudensyksyn-lupaukset/

Elokuu on vaihtunut syyskuuksi, ja viimeisetkin kesälomakauden viikot kulutettu loppuun. Syksy on kuin uusivuosi – sitä palaa arkeen virkistyneenä ja uutta intoa täynnä. Kun valoa vielä piisaa ja projektit rullailevat vähitellen käyntiin, on arkeenkin helppo napata jotain uutta: harrastus, tapa, rutiini, lemmikki… Kysyimme Coconuteilta, mitä heidän syksyynsä tulee uutena kuulumaan.

 

Kylmiä suihkuja ja kuvallista kerrontaa

Avannon ja kylmän suihkun hyödyistä on kirjoiteltu taajaan, mutta myöhäisenä herännäisenä ottaa Laura itseään niskasta kiinni nyt.

”Olen aloittanut aamuni kylmällä suihkulla. Kaupunkilaisen vaihtoehto avantouintiin! Katsotaan vaan, miltä meno enää marraskuussa näyttää… Töiden puolella aion perehtyä Twitterin ja LinkedInin mainostyökaluihin ja yleisöjen rakentamiseen sekä kuvakerrontaan.”

Tsemppiä Laura. Olisiko tässä virkeä aamusi kuvakerronnallisesti:

Uusi koira ja uudet reseptit

Arjen alkaessa on hyvä saada riittävästä unesta ja säännöllisestä unirytmistä kiinni. Teijalla tilanne kehitteillä:

”Aloitan syksyn työaamut aikaisella ulkoilulla koiranpennun kanssa. Vielä kun saisi nukuttua täydet yöunet ennen sitä aikaista herätystä…”

Uni kyllä kompensoituu – katsokaa nyt miten söötti Rymy on!

Make taas aikoo pistää padat ja kattilat kuumaksi kotikeitiössä.

”Kesän aikana kotona kokkailu painui vähän unholaan, enkä enää muista mitä kaikkia ruokia sitä voisikaan tehdä. Nyt syksyllä haluan oppia pari uutta kivaa, helppoa, herkullista, terveellistä ja nopeaa arkiruokareseptiä.”

Kiva, helppo, herkullinen, terveellinen ja nopea. Tällaisille resepteille olisi tilausta!

 

Liikkumisen iloa ja vähemmän härpäkkeitä

”Palaan tänä syksynä takaisin rakkaan voimisteluharrastuksen pariin. Liki 13 vuoden tavoitteellisen treenaamisen ja viiden vuoden tauon jälkeen haluan opetella katsomaan lajia uudelta kantilta – pelkästään liikkumisen ilosta käsin”, kertoo Rosanna. Ehkä näemme liikunnan iloa myös toimistolla?

Rosannalla on myös muita hyviä tavoitteita: ”Tavakseni tänä syksynä otan ruutuajan tietoisen vähentämisen. Etätyön myötä koneella ja puhelimella vietetty aika on räjähtänyt käsiin, joten syksyllä aionkin vetäytyä useammin hyvän kirjan tai lähiluonnon äärelle.”

 

Marjoja ja lonkan koukistajia

Vanhempi viestintäkonsulttimme Kaisa pyrkii myös saamaan etätyön jälkiä kehostaan pois ja keskittymään lähiruokaan.

”Marjojen syöminen ja lonkan koukistajien notkeutus! Marjojen kulutus pakastimesta on ollut laskusuunnassa ja olen päättänyt saada käyrän taas nousuun talvea kohti. Etäkököttäminen on saanut lonkan koukistajat krooniseen koukkuun ja olen päättänyt ottaa kropasta palan kerrallaan käsittelyyn. Ensimmäisenä siis lonkankoukistajat.”

 

Arjen henkinen, fyysinen ja sosiaalinen puoli

Katrin otteesta uuteen syksyyn voisi moni ottaa mallia!

”Haluan kiinnittää huomiota entistä enemmän siihen, että ihan jokaisessa päivässä olisi jollain tavalla läsnä henkinen, fyysinen ja sosiaalinen hyvinvointi. Ajattelin kokeilla sellaista, että yrittäisin ihan tietoisesti varata jokaiselle näistä vähintään 30 minuuttia per päivä. Fyysisellä puolella kyseessä voi olla avaava aamujooga, pieni happihyppely vaikka ihan työpuheluakin puhuen tai kunnon tehotreeni silloin kun siltä tuntuu. Henkisen hyvinvoinnin rutiinit voivat olla vaikka puolituntinen hyvän kirjan äärellä, lyhyt meditointituokio, päiväkirjan kirjoittaminen tai jokin muu hetki ihan vaan rauhassa omien ajatusten kanssa. Ja sosiaalisen hyvinvoinnin päiväannos voi tulla vaikka lounastreffeistä kollegan kanssa tai puhelusta ystävälle, vaikka tällä osa-alueella oma perhe on toki ihan ykkösroolissa. Ekstroverttinä kaipaa silti kanssakäymistä muidenkin ihmisten kanssa ja eihän sitä tapahdu, jollei sitä pistä tapahtumaan!”

Se on juuri näin!

 

Toivotamme hauskaa, kokeilevaa, seikkailullista ja rauhoittavaa uudenrouheaa syksyä niin henkisesti, fyysisesti kuin sosiaalisestikin!

 


 

Kiinnostavuus kohtaa vaikuttamisen, valmennus muutosviestinnän

Suomalainen viestintätoimistokenttä saa uuden haastajan, kun Kaiku Helsinki ja Cocomms yhdistävät voimansa. Yhdistymisestä syntyy ketterä, täysin kotimainen viestintätoimisto, jolla on poikkeuksellisen laaja palveluvalikoima. Uusi toimisto työllistää noin 50 viestinnän ammattilaista, ja sen liikevaihdon odotetaan nousevan vuonna 2021 reilusti yli viiden miljoonan euron. Punainen tunnus kuvastaa yhteistä matkaamme kohti uutta brändiä.

Kaiku Helsingin ydinosaamista ovat kiinnostava viestintä, palvelumuotoilu ja valmennukset. Syksyllä 2020 Kaiku sai vahvistusta tutkimuspalveluihin rinnalle perustetusta sisaryrityksestä, strategisesta tutkimustoimisto Vastakaiusta. Cocomms puolestaan tunnetaan yritysviestinnästä, muutos- ja kriisiviestinnästä, vastuullisuusviestinnästä, vaikuttajaviestinnästä, luovasta ja digitaalisesta viestinnästä sekä vahvasta kansainvälisestä liiketoiminnasta.

Lue lisätietoa tästä uutisjutusta, tai katso toimitusjohtajien Peten ja Kaijan keskustelu aiheesta täältä.

Posted By

Laura Takki