Kaija Pohjala nimitetty PROI Worldwide -viestintätoimistoketjun hallitukseen

https://cocomms.com/2020/07/10/kaija-pohjala-nimitetty-proi-worldwide-viestintatoimistoketjun-hallitukseen/

PROI on maailman suurin riippumattomien viestintätoimistojen kumppanuusverkosto

Cocomms Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja Kaija Pohjala on nimitetty kansainvälisen PROI Worldwide -viestintätoimistoketjun hallitukseen. PROI on maailman suurin riippumattomien viestintätoimistojen ketju, joka toimii 50 eri maassa.

Pohjalan mukaan mahdollisuus liittoutua samanmielisten, muilla markkinoilla toimivien yritysjohtajien kanssa auttaa tuomaan maksimihyödyn työntekijöille ja asiakkaille varsinkin tilanteessa, jossa yritysten ja organisaatioiden viestintä ja markkinointi ovat kovassa murroksessa.

Kansainvälinen hallitus koostuu seuraavista henkilöistä:

  • Hallituksen puheenohtaja – Ciro Dias dos Reis, Imagem Corporativa, Brasilia
  • Väistyvä hallituksen puheenjohtaja – Clare Parsons, Lansons, Iso-Britannia
  • EMEA – alueelliset puheenjohtajat – Kaija Pohjala, Cocomms, Suomi; Rania Azab, 4PR Group, Egypti; Eliza Rogalski, Rogalski Damaschin PR, Romania.
  • Amerikka – alueelliset puheenjohtajat – Laura Tomasetti, 360 PR+, USA; Lisa Ross, rbb Communications, USA; Jeff Lambert, Lambert, USA
  • APAC – alueelliset puheenjohtajat – Lena Soh-Ng, Huntington Communications, Singapore; Angela Scaffidi, Senate SHJ, Australia; Elaine Chuah, Priority Communications, Malesia
  • Äänioikeudettomat jäsenet: Jeff Altheide, PROI Worldwiden toimitusjohtaja ja hallituksen sihteeri, USA; Allard van Veen, vanhempi hallituksen neuvonantaja, Kanada; sekä Jean-Leopold Schuybroek, globaali kehitysjohtaja, Belgia.

PROI Worldwide koostuu yhteensä 78 viestintätoimistosta, jotka ovat kukin johtavia toimistoja omilla markkinoillaan. Toimistot toimivat 165 kaupungissa ja 50 maassa. Yhteensä PROI-partnerit edustavat lähes miljardin dollarin liikevaihtoa sekä yli 7300 työntekijää. Tuhannet asiakkaat, joihin lukeutuu useita Fortune 500 yhtiötä, luottavat PROI -toimistoihin yhdessä tai useammassa maassa ympäri maailman.

Lisätietoja: Kaija Pohjala, puh. 0400 502 183, kaija.pohjala@cocomms.com

 

PROI Worldwide

PROI Worldwide edustaa maailman kunnianhimoisempien viestintätoimistoyrittäjien kollektiivista voimaa. Jakamalla globaalisti näkemyksiä ja parhaita käytäntöjä PROI-toimistot ovat markkinoiden trendien luojia, jotka kehittävät jatkuvasti vaikuttavia viestintäkampanjoita asiakkailleen. Vuonna 2019 PROI koostui 78 partnerista ja 7300 työntekijästä yli 165 kaupungissa ja 50 maassa. Yhdistetty liikevaihto on lähes miljardi dollaria. PROI on maailman 4. suurin viestintäryhmittymäksi ja kymmenen suurimman joukossa ainoa ketju, jonka toiminta pohjautuu ainutlaatuiselle itsenäisten yrittäjien yhteistyölle.

Posted By

Cocomms