Pasi Hiedanpää Cocommsin sijoittajaviestintäpalveluiden johtajaksi

https://cocomms.com/2020/01/31/pasi-hiedanpaa-cocommsin-sijoittajaviestintapalveluiden-johtajaksi/

Pasi Hiedanpää (VTM) on aloittanut viestintätoimisto Cocomms Oy:n sijoittajaviestintäpalveluiden johtajana. Hänen tehtäviinsä kuuluu pörssiyhtiöiden viestinnän kehittäminen ja asiakkuuksien johtaminen.

Pasilla on vahva kokemus sijoittajaviestinnästä, osakeanneista, yritysjärjestelyistä ja pörssiyhtiöiden viestinnän kehittämisestä. Hänen tavoitteenaan on vahvistaa Cocommsin osaamista etenkin yritysjärjestelyissä ja -kaupoissa sekä sijoittajaviestinnässä. Hän on aiemmin toiminut Ahlstrom-Munksjön ulkoisen viestinnän päällikkönä neljän vuoden ajan.

”Cocommsilla on paljon yrityskauppoihin ja pörssilistautumisiin liittyviä toimeksiantoja, ja tavoitteena on kasvattaa niiden osuutta yhtiön liikevaihdosta tulevaisuudessa. Aiomme tavoitella tulevaisuudessa lisää myös muita sijoittajaviestinnän toimeksiantoja, kuten vuosikertomuksia”, Pasi Hiedanpää sanoo.

Viime vuosina markkinoilla on nähty paljon yritysjärjestelyjä. Cocomms on ollut näistä monessa mukana, ja tavoitteena on auttaa asiakkaita tulevaisuudessakin selviytymään yrityskauppojen ja -järjestelyjen sekä pörssilistautumisten sijoittajaviestinnän haasteista parhaalla mahdollisella tavalla.

”Saamme paljon yritysjärjestelyihin koskevia toimeksiantoja kansainvälisiltä kumppaneiltamme, mutta olemme melko tuntematon toimija Suomessa. Pasi tuo meille hyvää vahvistusta; paikallisia kontakteja, näkemystä, kokemusta ja osaamista. Pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin asiakkaalle alusta loppuun – yritysjärjestelyn suunnittelusta integraatioviestintään asti”, Kaija Pohjala sanoo.

Lisätietoja:
Pasi Hiedanpää, sijoittajaviestintäpalveluiden johtaja, puh. 050 378 2228, pasi.hiedanpaa@cocomms.com

Kaija Pohjala, toimitusjohtaja, puh. 0400 502 183, kaija.pohjala@cocomms.com

Cocomms Oy on vaikuttavaa vuoropuhelua rakentava viestintätoimisto. Uskomme, että vaikuttavuus syntyy ymmärryksen, vuoropuhelun ja valmentavan johtajuuden kautta. Olemme rohkea ja luotettava kumppanisi, oli kyse sitten muutoksesta, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta tai brändin kirkastamisesta. Asiakkaitamme ovat muun muassa McDonald’s, Netflix, Fujitsu, Veikkaus, Sosiaali- ja terveysministeriö, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL ja BlackRock. Cocommsin vuoden 2018 liikevaihto oli 3,6 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on 30 työntekijää, ja se on täysin suomalaisessa omistuksessa.

www.cocomms.com

Posted By

Cocomms