CocoFocus: Mikä kiinnosti eniten vuonna 2019?

https://cocomms.com/2019/12/09/cocofocus-mika-kiinnosti-eniten-vuonna-2019/

Pian on aika kääntää kalenterin sivuja ja toivottaa vuosi 2020 tervetulleeksi. Ennen sitä on kuitenkin erinomainen hetki luoda katsaus menneeseen vuoteen – erityisesti sen onnistumisiin. Kokosimme yhteen vuonna 2019 blogimme lukijoita eniten kiinnostaneet aiheet. Olethan lukenut jo nämä? Vuoden 2018 listauksen löydät täältä.

 

CocoAwards – eduskuntavaalien viestintähuiput 2019

Vaalit – yksi vuoden 2019 kohokohdista – näkyi myös blogissamme ja nousi luetuimpien listalla kärkisijalle. Vaalien aikaan Cocommsin arvovaltainen vaalijury nosti esille eduskuntavaaliehdokkaiden viestinnällisiä onnistumisia ja jakoi parhaille onnistujille CocoAwards -maininnat.

Mainintoja jaettiin niin parhaan vaalitaikatempun tekijälle, ajatustenlukijalle, vaalien hämmentäjälle kuin rohkeimmalle kampanjalle. Lue täältä, kenelle vaalikentillä jo vuosikymmenten ajan olleelle suvereenille pelaajalle jaettiin ajan henki -palkinto.

Viestinnän trendit vuonna 2019

Toiseksi luetuimmaksi blogiksi nousi Viestinnän trendit vuonna 2019 – ja syystä! Koska monet trendit rantautuvat Suomeen parin vuoden viiveellä, jaoimme kanssanne kansainvälisten verkostojemme tuoreimpia tietoja trendeistä maailmalla.

5G, vaikuttajamarkkinointi ja paikallisuus – lue täältä, toteutuivatko ennustuksemme.

Strategisen viestinnän neljä roolia – tunnistatko sankarielementit?

Blogiteksti viestinnän harjoittelijamme Emilian pro gradu -tutkielmasta nousi sijalle kolme. Blogissa tarkasteltiin strategisen viestinnän roolia maineenpelastajana, yhteisönsitojana, strategian toteutumisen mahdollistajana sekä liiketoiminnan vauhdittajana.

Roolista riippumatta strategisen viestinnän avulla pyritään vaikuttamaan kohderyhmien asenteisiin, mielipiteisiin ja käyttäytymiseen omien tavoitteiden saavuttamiseksi, mutta millaisena strateginen viestintä näyttäytyy eri tilanteissa? Lue koko juttu täältä.

Olipa kerran opiskelija, josta tuli viestinnän ammattilainen

”Jos tätä oli aikuisuus, en halunnut sitä enää.” Viestinnän suunnittelijamme Inkan blogiteksti harjoittelujaksostaan Cocomssilla kiinnosti lukijoita.

Millaista on, kun aiemmin Unicafen penkkejä kirjastoa ahkerammin kuluttanut nuori viestinnän opiskelija hyppää tuntemattomaan ja antaa mahdollisuuden viestinnän harjoittelulle? Lue täältä, miten tarina jatkui.

Tunteet pinnassa

Cocommsin 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi toimitusjohtajamme Kaija muistelee viidenneksi luetuimmassa blogitekstissämme omaa 30-vuotistaivaltaan.

Blogissa Kaija pohtii oppeja matkan varrelta: johtajana kasvaminen tapahtuu kohtaamalla oma itsensä nahkoineen karvoineen. Johtajana eteneminen edellyttää myös elämän tummien sävyjen hyväksymistä. Lue lisää Kaijan matkasta, johon mahtuu myös paljon onnistumisia ja onnellisuutta.

 

 

Posted By

Iiris Meurman