Viestinnän harjoittelijaksi Cocommsille?

https://cocomms.com/2019/09/10/viestinnan-harjoittelija/

Haemme nyt viestinnän harjoittelijaa vahvistamaan osaavaa tiimiämme. Mikäli tunnistat itsesi hakuilmoituksesta, tutustu hakuohjeisiin ja hae viimeistään 19.9.2019.

Mitä? Cocommsin palkallinen viestinnän harjoittelu.

Milloin? 6 kk, alkaen sopimuksen mukaan, viimeistään lokakuussa (Harjoittelu on kokoaikainen, mutta opintoaikataulut huomioidaan).

Missä? Kaisaniemenkatu 1B, Helsinki.

 

Mitä teemme ja mitä pääset tekemään meillä?

Cocomms on vaikuttavaa vuoropuhelua rakentava viestintätoimisto, jossa työskentelee yli 30 viestinnän ammattilaista. Teemme töitä yritys- ja brändiviestinnän, vastuullisuusviestinnän, muutosviestinnän sekä yhteiskunnallisen vaikuttamisen parissa. Asiakkaamme ovat kansainvälisiä ja kotimaisia, niin pk-yrityksiä, julkisia organisaatioita kuin globaaleja pörssiyhtiöitä.

Viestinnän harjoittelijana olet tärkeä osa tiimiämme. Meillä pääset näyttämään osaamisesi sekä oppimaan uutta laaja-alaisesti esimerkiksi yritys- ja brändiviestinnän, sisällöntuotannon, sosiaalisen median ja viestinnän suunnittelun parissa. Osallistut monipuolisesti viestintätoimiston eri tehtäviin ja asiakasprojekteihin. Harjoittelun edetessä pääset myös itse vaikuttamaan työnkuvaasi oman kiinnostuksesi mukaan. Harjoittelumme on aina palkallinen.

 

Ketä haemme?

Saatat olla etsimämme harjoittelija, jos:

  • Opiskelet viestintää, markkinointia tai muuten soveltuvasti kauppatieteitä
  • Olet opintojesi loppuvaiheessa
  • Sinulla on aiempaa kokemusta viestinnästä
  • Olet mahdollisesti kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta (PA)
  • Tuotat sisältöä sujuvasti suomeksi ja englanniksi
  • Uskallat heittäytyä rohkeasti uusiin haasteisiin
  • Tuot rohkeasti esille omia ajatuksia ja ideoita
  • Olet hyvä tiimipelaaja

Jos koet itsellesi merkitykselliseksi vaikuttavan vuoropuhelun luomisen, oman osaamisen kehittämisen, osaavien työkavereiden tuen ja iloisen työyhteisön, me voisimme olla sinulle juuri sopiva työpaikka.

 

Miten haet harjoittelupaikkaa?

Tartu kynään, paperiin, kameraan tai mihin tahansa, jonka avulla voit näyttää potentiaalisi meille. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 19.9.2019 mennessä osoitteeseen kasper.stenback [at] cocomms.com.

Voit liittää hakemukseesi esimerkiksi työnäytteitä, linkit omiin somekanaviisi tai täydentää hakemustasi muutoin persoonallisella ja luovalla tavalla.

Kassulta voit kysyä myös mieltä askarruttavia kysymyksiä harkkaan liittyen.

Posted By

Cocomms