Coconutsien ehdotukset SuomiAreenassa hullutteluun ja herkutteluun

https://cocomms.com/2019/07/12/coconutsien-ehdotukset-suomiareenassa-hullutteluun-ja-herkutteluun/

Oivalluksia, inspiraatiota ja freesejä ajatuksia – kokeneina Porin kävijöinä haluamme varmistaa, että SuomiAreena-kokemuksesi on tänäkin vuonna unohtumaton. Näiden vinkkien avulla verkostoituminen, herkuttelu, vaikuttajabongailu ja aito porilainen tunnelma on taattua!

 

Sakot synkistävät aurinkoisimmankin Areena-päivän

SuomiAreena järjestetään tänä vuonna 15.–19. heinäkuuta tuttuun tapaan Porissa. Kyllä, ajomatka voi tuntua muualta päin Suomea saapuvista pitkältä, mutta muista silti pitää kaasujalka kevyenä. Helsingin suunnalta saapuvien kohdalla Valtatie 2:n lukuisat automaattiset liikenteenvalvontatolpat huolehtivat nimittäin siitä, että kaikki puksuttavat rattoisasti peräkkäin possujunassa ja vauhti pysyy sallituissa rajoissa. Jätä riskialttiit ohitukset Hulluille Päiville.

Valtatie 2:n lukuisat automaattiset liikenteenvalvontatolpat huolehtivat nimittäin siitä, että kaikki puksuttavat rattoisasti peräkkäin possujunassa ja vauhti pysyy sallituissa rajoissa.

Helteen hellittävänä vai myrskyn murjottavana

Kantapään kautta oppineena suosittelemme varaamaan mukaasi aurinkorasvaa sekä vettä, vettä, vettä. Plussaa (lue: huomiota) saat mielikuvituksellisesta päähineestä. Varjoisaan paikkaan tai tuulenvireeseen hakeutuminen keskipäivän paahteella on myös suositeltavaa – jopa pakollista. Lukuisista taidoistamme huolimatta emme kuitenkaan ole meteorologeja, joten sateen sattuessa on myös sateenvarjo hyvä pitää käden ulottuvilla.

Plussaa (lue: huomiota) saat mielikuvituksellisesta päähineestä.

Tänne ei tultu käyttäytyy, vaan näyttäytyy

Tajusitko vasta Forssan kohdalla, että unohdit kotiin timanttisimmat statement-korusi ja onnea tuovan bleiserisi? Hädän hetkellä käy täydentämässä asuvalikoimaasi Muotitavaratalo Ratsulassa. Muotitietoiset suomiareenalaiset shoppailevat sieltä vaatteensa vuoden ympäri, sillä tavaratalo tarjoaa loistavan valikoiman muotia moneen lähtöön.

Olet mitä syöt… Eli kuuma ja tulinen pitakebab!

Ravintola Kirjakaupan terassilla tapaat kaikki julkimot Matista Maijaan. Ilon kautta toimiva ravintola toimii Porin keskustassa ja on suosittu paikka paikallisten keskuudessa. Tilaa mallasranskalaiset valkosipulimajoneesilla ja vapaavalintaisen alkoholijuoman kera – tätä et tule katumaan!

Kun porilainen sanoo menevänsä Grillille, tarkoittaa hän GP:tä.

Kun porilainen sanoo menevänsä Grillille, tarkoittaa hän GP:tä. Grilli Pori, eli GP, on Porin virallinen grilli! Tämä Porin parhaimmaksi grilliksi äänestetty ravintola tarjoaa mahdollisuuden kokea aitoa porilaista tunnelmaa.  Perheyrityksen salaisuutena ovat itse tehdyt majoneesit ja kastikkeet. GP:n erikoisuuksiin kuuluvat Porin Ässien teema-annokset, joita tilaavat kaikista nälkäisimmät SuomiAreena-kävijät. Muista, ettei Rauman Lukon mainitseminen ole täällä suotavaa.

Raatihuoneenkellarin terassi on kuin keidas kiireisen suomiareenalaisen agendassa. Ravintola sijaitsee keskellä historiallista kivi-Poria, vuonna 1841 valmistuneen C.L. Engelin suunnittelemassa talossa – huomio siis, kaikki arkkitehtuurifanit! Kauniin miljöön lisäksi pääset nauttimaan laadukkaasta, intohimolla toteutetusta ruuasta.

Matka SuomiAreenan tuoksinoista Merimestaan on matkan arvoinen. Tämä merenantimiin erikoistunut merimaisemaravintola tuo luonnon ja meren luoksesi. Kahmaise herkut vatsaasi kattavasta noutopöydästä ja raahaa möhömahasi aterianjälkeiselle rantakävelylle merelliseen Poriin. Jos kykenet, kipua näköalatorniin ihastelemaan maisemia korkealta.

Kahmaise herkut vatsaasi kattavasta noutopöydästä ja raahaa möhömahasi aterianjälkeiselle rantakävelylle merelliseen Poriin.

Kesä 2018, toistutko sinä?

Viime kesän megahelteet jättivät pysyvät muistijäljet – ja rusketusrajat – meihin. Koska jäätelö ja virvokkeet kuuluvat kesään ihan ilman megahelteitäkin, Porissa vieraillessa kannattaa ehdottomasti pysähtyä Etelärannan Klubin Jätskipysäkillä. Pysäkiltä avautuvat Kokemäenjoen maisemat ovat Porin ehdoton helmi.

 

Vinkit kerättiin toimistomme kokeneimmilta SuomiAreena-kävijöiltä: Kaija Pohjalalta, Maria Mattilalta ja Matti Niskaselta.

Poimi myös vinkit SuomiAreenan jokaiselle päivälle: Viisi vinkkiä SuomiAreenaan – kouluruokaa ja politiikkaa

Posted By

Cocomms