CocoPods: Terveys ei parane paasaamalla

https://cocomms.com/2019/04/08/cocopods-terveys-ei-parane-paasaamalla/

Terveysviestinnän ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen tiimi on kaapannut CocoPodsin! Tässä jaksossa tiimin johtaja Annikka Koivu keskustelee ravitsemuksen moniammattilaisen, ruokakasvatuksen ykkösasiantuntijan Sanna Talvian kanssa moderneista terveyskampanjoista.

Aika on ajanut paasauksen ja sormi pystyssä valistamisen yli. Monessa kampanjaliemessä keitetyt Annikka ja Sanna kertovat, miten elintapoihin voidaan aidosti vaikuttaa viestinnän keinoin ja millaisia haasteita he ovat kohdanneet hankkeita pyörittäessään. Muutos – varsinkaan elintapojen – kun on harvemmin helppoa!

Seuraa Twitterissä @Cocomms. Keskustelu ja palaute hashtagillä #Cocopods. Tsekkaa myös aikaisemmat podcastimme Soundcloudista.

Posted By

Cocomms