VASTUULLISUUSASIANTUNTIJA

https://cocomms.com/2019/04/05/vastuullisuusasiantuntija/

Etsimme joukkoomme kokenutta ja innovatiivista vastuullisuusasiantuntijaa.

Toimit asiantuntijaroolissa konsultoiden niin asiakkaitamme kuin kehittäen Cocommsin omaa palvelutarjoamaa. Osallistut myyntityöhön ja vastaat vastuullisuusprojektien johtamisesta.

Olet tehnyt töitä vastuullisuusasioiden parissa jo useamman vuoden ja sinulla on laaja-alaista näkemystä vastuullisuudesta osana liiketoimintaa ja yhtiön tulosta. Tunnet yritysvastuun viitekehyksen ja sinulla on ymmärrys yhteiskunnallisen vaikuttavuuden arvioinnista. Myös vastuullisuusraportointi on sinulle tuttua (erityisesti GRI).

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, näyttöä vastuullisuusprojektien onnistuneesta johtamisesta ja vahva viestinnän osaaminen. Tuotat sisältöjä ja valmennat asiantuntijoita ja johtoa vastuullisuusteemoista sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Meillä sinua odottaa noin 30 Coconutsin rempseä ja asiantunteva joukko. Työympäristöstämme ei naurua puutu. Meillä pääset työskentelemään kansainvälisten ja kotimaisten yritys- ja julkishallinnon asiakkaiden kanssa. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää niin omia vahvuuksiasi, osaamistasi kuin rooliasi. Tukenasi ovat osaavat ammattilaiset. Työnkuvan muokkaamme kokemustasi ja osaamistasi vastaavaksi.

Haethan viimeistään 28.4.2019. Lähetä hakemuksesi jenni.hellsten@cocomms.com. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin ollessa käynnissä.

Kerron mielelläni lisää tehtävästä ja Cocommsista – kysy vain rohkeasti!

Jenni Hellstén
Johtaja, yritysviestintä & vastuullisuus
050 5415466
jenni.hellsten@cocomms.com

Cocomms on suomalaisessa omistuksessa oleva, vaativimpien toimialojen ja tilanteiden  viestintätoimisto. Me vahvistamme kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme vaikuttavuutta luomalla rakentavaa vuoropuhelua sekä kehittämällä valmentavaa johtajuutta. Cocommsin vuoden 2018 liikevaihto oli 3,6 miljoonaa euroa. Helsingin Kaisaniemessä sijaitsevassa toimistossamme työskentelee noin 30 viestinnän ammattilaista . www.cocomms.com.

Posted By

Jasmiina Ruotsila