Cocomms vaihtaa kaikki työntekijänsä alle 30-vuotiaisiin

https://cocomms.com/2019/04/01/cocomms-vaihtaa-kaikki-tyontekijansa-alle-30-vuotiaisiin/

Viestintätoimisto Cocomms vaihtaa kuluvan vuoden aikana kaikki yli 30-vuotiaat työntekijänsä nuorempiin. Uudenlaisen strategian avulla pyritään ennennäkemättömään ketteryyteen ja tuoreisiin näkökulmiin.

Viestintätoimisto Cocomms vaihtaa vuoden 2019 loppuun mennessä kaikki yli 30-vuotiaat työtekijät nuorempiin. Uudistusta lähdettiin toteuttamaan Cocommsin 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

”Cocommsin 30-vuotisen taipaleen varrella olen oppinut, että kyvykkäisiin nuoriin kannattaa panostaa. Dinosaurusten aika on nyt ohi. Toimistomme kaipaa digigepardeja. Odotamme innolla uudistuksen tuomia mahdollisuuksia”, kertoo Cocommsin toimitusjohtaja Kaija Pohjala.

Uusilla, alle 30-vuotiailla työntekijöillä tulee olla yli 10 vuotta alan kokemusta sekä kaksi maisteritutkintoa. Lisäksi työntekijän tulee olla muodollisesti pätevä ja kolmikielinen, osata sekä strategisen viestinnän että graafisen suunnittelun. Osaaminen videotuotannoissa katsotaan eduksi.

Kaikki nykyiset yli 30-vuotiaat henkilöt sijoitetaan Cocommsin ikääntyneemmille soveltuvaan sivutoimipisteeseen Espanjan Fuengirolaan. Lisäksi he saavat ”viestintäneuvos”-tittelin. Käytännön töitä he eivät kuitenkaan enää tee Cocommsille.

”Työntekijät ovat ottaneet uudistuksen avosylin vastaan ja ovat ylpeitä uudesta tittelistään. Itsehän aion kyllä jatkaa tehtävässäni Cocommsilla, sillä olen henkisesti ikuisesti nuori”, Pohjala kertoo.

Jos tulokset ovat positiivisia, Cocomms suunnittelee konseptin maailmanlaajuista hyödyntämistä.

Posted By

Cocomms