TERVEYS- JA LÄÄKEALAN VIESTINTÄKONSULTTI

https://cocomms.com/2019/01/24/terveys-ja-laakealan-viestintakonsultti/

Viestintätoimisto Cocomms hakee kokenutta

TERVEYS- JA LÄÄKEALAN VIESTINTÄKONSULTTIA

Etsimme joukkoomme rautaista osaajaa terveysviestinnän ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen tiimiimme. Akateemisen koulutuksen lisäksi sinulla on jo usean vuoden työkokemus lääketeollisuuden tai terveydenhuollon viestinnästä tai näiden alojen konsultoinnin parissa.

Terveys-  ja lääkealan kiemurat ovat sinulle tuttuja, ja sinulla on myös strategista näkemystä. Ymmärrät asiakastyön vastuut ja haasteet, etkä kavahda myyntitilanteita tai tavoite- ja tuloshakuisuutta.  Projektinvetäjänä langat pysyvät käsissäsi. Sinulta löytyy intoa ja rohkeutta käydä käsiksi haastaviinkin tehtäviin.

Osana tiimiämme hoidat kansainvälisten ja kotimaisten terveys- ja lääkealan asiakkaidemme viestinnän suunnittelua ja toteutusta luovasti, oma-aloitteisesti ja tuloksellisesti yhteistyössä asiakastiimisi kanssa. Meillä pääset käsiksi mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin sekä kansainväliseen työympäristöön. Sinulla on mahdollisuus ottaa isoa roolia ja vastuuta työtehtävistäsi ja kehittää omia vahvuuksiasi. Saat tueksesi osaavat ammattilaiset ja erittäin mukavat työkaverit. Intohimoa ja naurua ei tiimistämme puutu!

Haluatko kuulla lisää meistä ja avoimesta tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä:

Annikka Koivu, johtaja, terveysviestintä ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen, 050-5895780. Parhaiten minut tavoittaa tiistaina 29.1.klo 15-16 tai keskiviikkona 30.1. klo 15-16.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv 13.2.2019 mennessä osoitteeseen annikka.koivu@cocomms.com.

Cocomms on suomalaisessa omistuksessa oleva, vaativimpien toimialojen ja tilanteiden  viestintätoimisto.​ Me vahvistamme kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme vaikuttavuutta luomalla rakentavaa vuoropuhelua sekä kehittämällä valmentavaa johtajuutta. Cocommsin vuoden 2018 liikevaihto oli 3,6 miljoonaa euroa.​ Helsingin Kaisaniemessä sijaitsevassa toimistossamme työskentelee noin 30 viestinnän ammattilaista.​

Posted By

Cocomms