Kaija Pohjala PROI Worldwide -verkoston hallitukseen

https://cocomms.com/2018/05/08/kaija-pohjala-proi-worldwide-verkoston-hallitukseen/

NEW YORK: PROI Worldwide, maailman suurin riippumattomien viestintätoimistojen verkosto, on sunnuntaina 6.5.2018 nimittänyt neljä naista hallitukseensa vuosikokouksessaan Lissabonissa, Portugalissa.

Uusia, heti toimikautensa aloittavia hallitusjäseniä ovat Kaija Pohjala Helsingistä, Angela Scaffidi Melbournesta Australiasta ja Laura Tomasetti Bostonista USA:sta. PROI Worldwide -verkoston uutena puheenjohtajana aloittaa Clare Parsons Lontoosta Isosta-Britanniasta.

“Olen toiminut aktiivisesti yli 20 vuotta liiketoiminnassa ja tukenut kansainvälisiä, Suomessa paikallisesti toimivia yrityksiä, mutta nyt on ilo laajentaa toimintakenttää kansainväliseen bisnekseen. PROI on mielenkiintoisessa vaiheessa strategian, myynnin ja osaamisen jakamisen kehityksessä. Kansainvälisen liiketoiminnan kehittäminen ja yhteisen ymmärryksen lisääminen partnerien ja asiakkaiden välillä globaalisti kiehtovat minua suuresti”, sanoo Kaija Pohjala, Cocomms Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja. Pohjala jatkaa Cocommsin puikoissa normaalisti.

 

 

PROI Worldwide
PROI Worldwide, maailman suurin riippumattomien viestintätoimistojen verkosto on perustettu Euroopassa vuonna 1970, ja sillä on toimistoja yli 135 kaupungissa ja yli 50 maassa. Yhteensä 75 toimistoa viidellä mantereella, PROI Worldwide on maailman 5. suurin viestintäverkosto, joiden yhteenlaskettu henkilöstömäärä on 5,400, ja palvelee 8,200 asiakasta globaalisti. Vuonna 2017 verkoston yhteenlaskettu myyntikate oli 883 miljoonaa US dollaria.

Posted By

Cocomms