MILLENIAALIEN HOT OR NOT / #4 2017

https://cocomms.com/2017/12/20/milleniaalien-hot-not-4-2017/

#InstaStories #Suomi100LopuJo #Twitter280

 

Tällä kertaa Hot or Not -palstan sisältöjä ovat kanssamme ideoineet luonamme yrityssafarilla olleet Helsingin Yliopiston viestinnän opiskelijat Sofia Dahlskog, Vilma Ikola ja Iiris Meurman.

 

HOT

Instagram Stories tavoittaa

Instastooreissa sisältö on harkitumpaa ja kynnys seurata yrityksiä on matalampi. Lyhyt ja kaunis stoori on todellakin taideteos. Vältä liian pitkiä vuodatuksia, ne kuuluvat Snapchattiin. Plussaa kauniista efekteistä ja hauskoista kyselyistä!

Mesetarroilla paalupaikalle

Kilpailu Whatsappin ja Telegramin välillä alkoi tietoturvakysymyksistä. Teekkareiden ja insinöörien lisäksi Telegram houkuttelee nyt muitakin. Syy on ehkä hienoissa Windows Live Messenger -viboja huokuvissa tarroissa. Tai siinä, että viestit voi poistaa ilman ilmoitusta vastaanottajalle, kun taas Whatsapp kertoo sinun yrittäneen korjata virhettäsi. Klikkaa häpeäsi pois!

 

Suomi100-turhakkeiden aika on ohi

Itsenäisyyden juhlistamisesta tuli tuotemarkkinoinnin ihmevuosi. Se kuuluisa mopo karkasi kuitenkin vähän käsistä: juhlavuoden kunniaksi saatoit syödä Suomi100-makaronia ja Suomi100-jauhelihaa Suomi100-suolalla maustettuna samalla, kun puolisosi haravoi pihaa Suomi100-haravalla tuoksuen Suomi100-hajuvedeltä. Ainutlaatuisuus koki pienen inflaation ja olemmekin sitä mieltä, että vaikka Suomi100 oli hot, yltiötuotteistamisen kanssa olisi voinut jarrutella.

 

NOT

Tuplataanko?

Twiittien maksimimerkkimäärä tuplaantui. Twitter-virta on nyt täynnä kahdenlaisia twiittejä: niitä, joissa uudistuksesta otetaan kaikki ilo irti pitkällä monologilla ja niitä, joissa valitetaan muutoksen turhuudesta. Ei ole vielä ihan varmaa, kummat ärsyttävät enemmän.

 

Salaisen solan mysteeri

Salaisen solan näkymistä saa kritisoida. Eikun ei saakaan! ET-lehdellä on ollut vaikeuksia päättää, mikä on heidän arvojensa mukaista. Puolustuspuheenvuoron, äkillisen anteeksipyynnön ja sensuurin jälkeen kansalle jäi epäselväksi, tulisiko helmojen liehua viettelevästi vaiko ei.

 

 

Supersiistii posse! xD

Apua. Ei. Tökerö nuorisopuhe on vain vaivaannuttavaa. Pahimmassa tapauksessa karkotat potentiaaliset työnhakijat, asiakkaat ja kaverit. Emojit eivät ole keino korvata sanoja. Kirjoita työpaikkailmoitukseen kunnollinen kuvaus työtehtävistä ja tiimistä ja jätä keinotekoiset hypetykset pois.

Posted By

Cocomms