Kaija Pohjala

https://cocomms.com/2017/08/17/kaija-pohjala/

Toimitusjohtaja, partneri, VTM
Kansainvälinen yritysviestintä on Kaijan kutsumusammatti. Hän on valmistunut viestintä pääaineenaan Helsingin yliopistosta ja toiminut sen jälkeen toimistobisneksessä yli 20 vuotta auttaen kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita teknologia-, finanssi-, lääke- ja kuluttajasektoreilla sekä julkishallinnossa. Kaija sparraa ja valmentaa yritysten ylintä johtoa viestinnän haasteissa. Erityisesti häntä sytyttävät yritystoiminnan vaikeat tilanteet: kriisit ja muutokset. Intohimona työn ulkopuolella ovat urheilulliset harrastukset, joissa tuulee kasvoihin ja Inkoo, Ranska, avantouinti ja lukeminen sekä hyvät ystävät niin kotimaassa kuin ulkomailla.

+358 400 502 183

kaija.pohjala (at) cocomms.com

Posted By

Cocomms