Kaija Pohjala palaa Cocommsin toimitusjohtajaksi

https://cocomms.com/2017/06/29/kaija-pohjala-palaa-cocommsin-toimitusjohtajaksi/

Viestintätoimisto Cocommsin pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Kaija Pohjala siirtyy yhtiön toimitusjohtajaksi 1.7.2017 alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Johanna Markkanen jatkaa yhtiön varatoimitusjohtajana, operatiivisena johtajana sekä asiakkaiden strategisena kumppanina.

 

Kaija Pohjala ryhtyy toteuttamaan Cocommsin äskettäin terävöitettyä strategiaa, jonka mukaan yhtiö tukee asiakkaitaan muutoksessa sekä synnyttää vuoropuheluja, jotka lisäävät ymmärrystä muuttuvassa maailmassa.

 

”Markkinat ovat nyt todella dynaamiset: talous on nousussa, asiakkaat liikkuvat ja kilpailijakenttä muuttuu. Minun pitää antaa nyt täysi panokseni tälle yhtiölle ja varmistaa osaltani, että meillä on selkeä suunta, kirkas strategia, jossa jokaisella on oma paikkansa, ja että työnteko on tosi nastaa. Teemme Cocommsista yhtiön, josta kaikki voivat olla entistäkin ylpeämpiä ja jota asiakkaat suosittelevat mielellään.”

 

”Otin parin vuoden opinto- ja sapattivapaan 20 vuoden tiiviin yrittämisputken jälkeen. Opiskelin johtamista, transformaatiota ja coachingia. Olen täynnä energiaa, uusia ideoita ja tuntuu hyvältä työntää taas kädet saveen ja päästä draivaamaan bisnestä sekä palvelemaan asiakkaita”, Kaija Pohjala sanoo.

 

Yhtiöön nimitettiin kesäkuun alussa uusi hallitus, joka tukee yhtiön uutta strategiaa. Pohjalan siirtyessä toimitusjohtajan tehtäviin yhtiön hallituksen puheenjohtajan valtikkaa heiluttaa jatkossa hallituksen jäsen Jarmo Kuusivuori.

 

 

Lisätietoja:

Kaija Pohjala, puh. 0400 502 183, kaija.pohjala@cocomms.com

 

 

Cocomms
Cocomms Oy on kansainvälisesti verkostoitunut vaativien toimialojen ja tilanteiden täyden palvelun viestintätoimisto, joka auttaa asiakkaitaan luomaan vuoropuhelua muuttuvassa maailmassa. Tuemme erityisesti teknologia-, finanssi-, terveys- ja kuluttaja-aloilla toimivia asiakkaitamme viestinnän strategisessa kehittämisessä ja toteutuksessa sekä muutos- ja kriisitilanteiden viestinnässä. Asiakkaitamme ovat muun muassa IBM, F-Secure, McDonald’s, Netflix, Cisco, Fujitsu, Vaasan, Veikkaus, Sosiaali- ja terveysministeriö, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL, Boehringer Ingelheim ja BlackRock. Cocommsin vuoden 2016 liikevaihto on 3,1 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on 33 työntekijää, ja se on täysin suomalaisessa omistuksessa.
www.cocomms.com

Posted By

Cocomms