Miten saan kaiken irti SuomiAreenasta?

https://cocomms.com/2017/06/21/saan-kaiken-irti-suomiareenasta/

Onko organisaatiosi ensimmäistä kertaa pappia kyydissä tai mietitkö vielä, miten kesäisestä Porin-viikosta saisi kaiken hyödyn irti? Osallistuminen paneeliin puhujana tai oman puhujatilaisuuden järjestäminen ei ole välttämättömyys; SuomiAreenassa voi luoda keskustelua ja osallistua siihen myös pienemmin ponnistuksin.

 

Poimi tästä viime hetken vinkkimme tilaisuuden hyödyntämiseen!

 

  1. Tee suunnitelma

Poriin voi toki lähteä pyörimään fiilispohjalta ja päätyä mahtaviin keskusteluihin ihan sattumaltakin, mutta koska siellä on valtavasti muitakin – viime vuonna kaikkiaan 63 000 kävijää yli 170 tilaisuudessa – todennäköisimmin saavutat tavoitteesi, kun mietit niitä hieman etukäteen. Tee siis suunnitelma, jossa on määritelty keskustelunaiheet, jotka sinua ja organisaatiotasi kiinnostavat, tahot tai henkilöt, jotka ovat tavoitteidesi kannalta keskeisiä sekä oma viestisi, jota haluat välittää. Tämän työn pohjalta on helppo kartoittaa ne tilaisuudet ja tapahtumat, joihin sinun kannattaa suunnata.

 

  1. Sovi tärkeimmät tapaamiset etukäteen

Pori on erinomainen paikka päästä keskusteluihin, joita voisi olla hankala saada aikaan muulloin – esimerkiksi kiireisten vaikuttajien kanssa. Kutsu samaan aamiais-, lounas-, tai illallispöytään mielenkiintoinen, samasta aiheesta kiinnostunut mutta eri näkökulmia edustava seurue ja avaa keskustelu! Tai pyri varaamaan henkilökohtainen tapaaminen etukäteen niiden henkilöiden kanssa, joita et missään nimessä haluaisi jättää väliin.

 

  1. Näy sosiaalisessa mediassa

Keskustelu eri tilaisuuksien puheenvuorojen ympärillä käy vilkkaana sosiaalisessa mediassa, erityisesti Twitterissä. Osallistu siihen! Jos et pääse itse paikalle tai asiantuntijoiltanne puuttuu tarvittavat taidot, pyydä apua vaikka meiltä Cocommsilta. Asiantuntijamme poimivat yhdessä sovitun suunnitelman pohjalta tärkeimmät keskustelut, tunnistavat kiinnostavat näkökulmat ja vievät pointit suoraan some-kanaviinne.

 

Syttyikö kipinä? Autamme mielellämme teille sopivan konseptin suunnittelussa ja kontaktien luomisessa – lyhyelläkin varoitusajalla!

 

Ota yhteyttä:

 

Aino Salo
Vaikuttaja- ja vastuullisuusviestinnän konsultti
+358 50 306 9599
aino.salo (at) cocomms.com

 

Benjamin Ellenberg
Viestinnän suunnittelija
+ 358 44 294 3585
benjamin.ellenberg (at) cocomms.com

Posted By

Cocomms