Kaikkia ei Helsingissä kohtaa

https://cocomms.com/2017/06/20/kaikkia-helsingissa-kohtaa/

Kun maailma muuttuu, siilot murenevat. Muutos on tänä päivänä niin nopeaa ja laajaa, että ratkaisuja aikamme haasteisin ei voi hakea yksin yritysmaailmasta tai politiikasta.

 

Suomessa on sekä tehokas julkinen sektori että innovatiivisia yrityksiä. Ongelmana on kuitenkin ollut se, että toimijat eivät juuri kohtaa muuten kuin vaatiessaan toiselta jotain. Aikaa ja tilaa vapaaseen ajatustenvaihtoon ja ideointiin ei jää, jos kohtaamiset tapahtuvat vain virallisissa kokouksissa, joissa tavoitteena on lobata veronalennuksia, innovaatiotukia tai palkkaratkaisua. SuomiAreena tarjoaa arvokasta vastapainoa tälle.

 

Kesäisellä Porin viikolla löytyy uusia kontakteja ja ideoita, joihin ei Helsingin toimistokortteleissa törmää.

 

SuomiAreena antaa eniten, kun syöksyy rohkeasti keskusteluihin ja tilaisuuksiin, vaikka ne eivät aina olisikaan täysin oman toimialan aiheista. Laajempi ymmärrys, uudet ideat ja näkökulmat voivat löytyä odottamattomista paikoista – eli ylös, ulos, Poriin, somekanavat auki ja käyntikortit taskuun!

Posted By

Johanna Markkanen