Cocomms terävöittää strategiaansa ja vahvistaa hallitustaan

https://cocomms.com/2017/06/12/cocomms-teravoittaa-strategiaansa-vahvistaa-hallitustaan/

Viestintätoimisto Cocomms on kirkastanut strategiaansa ja vahvistanut hallitustaan. Uudet hallituksen jäsenet tuovat näkemystä yritysmaailman ja työelämän muutoksen eri osa-alueista. Näkemyksen avulla Cocomms luo vuoropuheluja, jotka lisäävät ymmärrystä muuttuvassa maailmassa.  

 

Cocomms tavoittelee jatkuvaa, kannattavaa kasvua. Strategian ytimessä on tuottaa asiakkaille vuoropuhelua, joka lisää ymmärrystä muuttuvassa maailmassa.

 

”Asiakkaidemme toimintaympäristö ja tarpeet muuttuvat nyt todella nopeasti. Liiketoiminnassa menestyminen edellyttää muutoksessa onnistumista niin yksilö-, organisaatio- kuin yhteisötasolla. Muutoksen onnistuminen edellyttää ymmärryksen syventymistä, ja tämä on mahdollista saavuttaa vain aidon ja rehellisen vuoropuhelun avulla”, sanoo Cocommsin hallituksen puheenjohtaja ja omistaja Kaija Pohjala.

 

”Autamme asiakasta käymään vaikuttavaa ja tuloksellista vuoropuhelua tärkeiden sidosryhmiensä kanssa ja luomaan läpimurtoja, joiden avulla he nousevat muutoksesta entistä vahvempina. Vuoropuhelun ansiosta maailma ei ole enää entisensä.”

 

Cocommsin ymmärryksen rakentumista tukevat hallituksessa osaltaan uusina jäseninä työelämän psykologi Ilona Rauhala, digitalisaation kehittäjä Jari Annala sekä liiketoiminnan kehittäjä ja sijoittaja Jaakko Salminen.

 

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa yhtiön pääomistaja Kaija Pohjala, hallituksen jäsenenä liiketoimintakonsultti Jarmo Kuusivuori sekä sihteerinä Cocommsin toimitusjohtaja Johanna Markkanen.

 

”Uusi hallitus on strategiamme peili. Tällä kokoonpanolla yhdessä Cocommsin viestinnän asiantuntijoiden kanssa luomme ymmärrystä ja näkemystä muutoksesta, joka meitä kaikkia jatkuvasti ympäröi ja tuotamme uusia, tuloksellisia palveluja asiakkaillemme.”

 

Cocomms on Suomen suurimpiin lukeutuva ja lähes 30 vuotta alallaan vaikuttanut viestintätoimisto, jolla on vahvat ja laajat kansainväliset verkostot sekä nimekkäät asiakkaat. Yhtiön toiminnan ytimessä ovat aina olleet muutostilanteiden hallinta, asiakkaiden haastavat tilanteet ja vaativat toimialat sekä strategiset, luotettavat ja laadukkaat viestinnän ja markkinointiviestinnän palvelut.

Posted By

Cocomms