Viestintätoimisto Cocomms on nyt Cescusta

https://cocomms.com/2017/04/01/cescusta/

Viestintätoimisto Cocomms muuttaa tänään Kaisaniemeen (Kaisaniemenkatu 1B). Muuton myötä yritys toteuttaa kokonaisvaltaisen brändiuudistuksen, jossa nimi Cocomms vaihtuu Cescustaksi. Nimiuudistuksella pyristellään eroon aikaisemman nimen aiheuttamista epäselvyyksistä.

 

Viestintätoimisto Cocomms muuttaa tänään Kaisaniemeen, osoitteeseen Kaisaniemenkatu 1B. Sijainti keskustan ytimessä on innoittanut laajaan brändiuudistukseen, jonka myötä yrityksen nimi ja visuaalinen ilme pantiin vaihtoon. Nimenmuutos Cocommsista Cescustaksi astuu voimaan 31.4.2017. Nimenvaihdon syy on hyvin yksinkertainen: lausuttaessa Cocomms sekoitetaan usein kokoomukseen.

 

”Olemme poliittisesti sitoutumattomia. Siksi onkin harmillista, että ihmiset usein esimerkiksi puhelimessa luulevat meidän soittavan kokoomuspuolueesta”, kertoo toimitusjohtaja Johanna Markkanen.

 

Cescusta-nimen etymologiset juuret juontavat vahvasti toimiston uuteen fyysiseen sijaintiin, mutta taustalla on myös ex-cocommslaisten mieltymys latinalaisen kirjaimiston dynaamisimpaan kirjaimeen, C:hen. Cescusta-nimi valikoitui voittajaksi viestintätoimiston sisäisessä nimikilpailussa ja se sai osakseen myös kritiikkiä.

 

”Henkilökunnasta kantautuneet soraäänet uskoivat, että Cescusta-nimi saattaisi sekoittua keskustapuolueeseen. Mielestäni se kuulostaa aika kaukaa haetulta. En usko, että tällainen sekaannus on kovinkaan todennäköinen”, vastaa Markkanen.

 

Nimenmuutoksen ohella myös brändi-ilme uudistuu. Cocommsin ikoninen punainen on vaihtunut vihreään ja logo on saanut mehiläiskennomaiset kehykset. Visuaalisen ilmeen on taituroinut Cocommsin Art Director, Henri Mustonen.

 

”Olemme täällä asiakasta varten, ahkerina kuin mehiläiset. Asiakas on kuningatar, jonka ympärille me muodostamme toimivan ja tarpeiden mukaan muovautuvan kokonaisuuden. Me pölytämme normeja ja ajattelemme mehiläislaatikon ulkopuolelta. Asian ydin on Cescusta. Sisältö on Cescusta. Toimistomme on Cescusta. Me olemme Cescusta – asioiden ytimessä”, Mustonen kuvailee luomuksensa taustoja.

 

Uutta nimeä juhlistetaan toimistossa 31. huhtikuuta pidettävissä kastajaisissa syömällä silliä ja juomalla curavettä päälle.

 

cescusta_kenno

Posted By

Cocomms