SuomiAreena – oletko mukana ensi vuonna?

https://cocomms.com/2016/09/19/suomiareena-oletko-mukana-ensi-vuonna/

Moni yritys ja organisaatio pohtii parhaillaan, kannattaako ensi kesänä lykätä lomaa viikolla ja suunnata kohti Poria. Kenen ja miksi kannattaa harkita osallistumista Suomen suurimpaan yhteiskunnalliseen keskustelutapahtumaan?

 

 1. Onko tavoitteenne osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun?
  Porissa on paikalla kattava joukko Suomen eturivin yhteiskunnallisia keskustelijoita.SuomiAreena on kymmenessä vuodessa vakiinnuttanut paikkansa yhteiskunnallisen keskustelun ykköstapahtumana Suomessa. Heinäkuinen Pori on mitä parhain paikka saada keskustelua aikaiseksi vaikuttajien kanssa.Ja kenellä on varaa jättää väliin Suomen 100-vuotisjuhlat Porissa?
 2.  

 3. Koetko, että vaikuttajia on vaikea saada kiinnostumaan kesken syys- ja kevätkauden?
  Porin-viikko tarjoaa mahdollisuuksia monipuolisiin tapaamisiin, joita voi olla päättäjien kanssa vaikea järjestää arjen kiireiden keskellä.
  Hyvä seura ja Porin rennohko miljöö voivat saattaa yhteen hyvinkin mielenkiintoisia pöytäseurueita. Ja mitä mielenkiintoisempia ja yllätyksellisempiä kokoonpanoja saat keskusteluun mukaan, sitä rikkaampaa keskustelua syntyy. Yhteydenpitoa on luontevaa jatkaa syksyllä arkisemmissa ympyröissä.
 4.  

 5. Pyrittekö uusiin avauksiin mediassa?
  Tutkimukset olivat tänä vuonna SuomiAreenalla kovassa huudossa. Monet organisaatiot olivat panostaneet erilaisiin selvityksiin alkuvuoden aikana, ja Pori oli tulosten julkaisemiselle otollinen paikka. Uusien tutkimustulosten ja näkökulmien avulla oli helpompi päästä esiin mediavirrassa sekä saada kiinnostuneita kuulijoita paikan päälle ja mukaan kutsuvierastapaamisiin.Tänä vuonna mukaan pyrittiin houkuttelemaan aiempaa enemmän nuoria ja puhuttelemaan jopa viihteellisellä sisällöllä. Mitä epätavanomaisempaa, sitä kiinnostavampaa myös toimittajan näkökulmasta.
 6.  

 7. Oletteko sosiaali- ja terveysalan toimija?
  Vaikka keskustelu sote-uudistuksesta voi kuulostaa vähän väsähtäneeltä, fakta on, että se on yhdessä maakuntauudistuksen kanssa Suomen historian merkittävin uudistus.Ensi vuoden alusta maakuntien valmistelutoimielimet ovat jo täydessä vauhdissa ja kuuntelevat herkällä korvalla mielenkiintoisia avauksia siitä, miten maakuntien Suomi ponnistaa uuteen nousuun.
 8.  

 9. Tunnetaanko teidät huonosti? Millaiset ovat henkilökohtaiset verkostosi?
  Porissa ovat kaikki! Parempaa verkostoitumispaikkaa saa Suomenniemeltä hakea.SuomiAreenalla oli tänä vuonna yhteensä 170 tilaisuutta, 850 puhujaa ja 270 järjestäjää. Lisäksi järjestetään lukuisia asiantuntijoille kohdistettuja tapaamisia, joissa asioihin on mahdollisuus sukeltaa vielä syvemmälle ja luoda uusia yhteistyösuhteita.

 

Aina voit myös jatkaa viikkoa Pori Jazzeille ja jatkaa verkostoitumista vapaammissa merkeissä.

 

Jos et tänä vuonna päässyt mukaan, tutustu kesäisen Porin keskusteluihin Aitio-julkaisumme sivuilta.

 

 

Syttyikö kipinä? Autamme mielellämme teille sopivan konseptin suunnittelussa ja kontaktien luomisessa.

 

Ota yhteyttä:

 

Mattias Hellström, puh. 0400 439 305

 

Petra Tirkkonen, puh. 045 120 4058

Posted By

Karoliina Heimo