Cocommsista FTI Consultingin Gold Affiliate -kumppani strategisessa viestinnässä

https://cocomms.com/2016/09/09/cocommsista-fti-consultingin-gold-affiliate-kumppani-strategisessa-viestinnassa/

Yrityksille konsultointipalveluita maailmanlaajuisesti tarjoava FTI Consulting on valinnut viestintätoimisto Cocommsin strategisen viestinnän Gold Affiliate -tason kumppanikseen Suomessa.

Yhdysvaltalainen konsultointipalveluita tarjoava FTI Consulting kertoi torstaina, että sen strategisen viestinnän liiketoimintayksikkö on lanseerannut uuden ja entistä tehokkaamman strategisen viestinnän yhteistyökumppaniverkoston. Jo olemassa oleva yhteistyö sai näin virallisemman ja entistä laajemman muodon.

 

Suomessa FTI Consultingin strategisen viestinnän verkoston Gold Affiliate -tason kumppanina toimii viestintätoimisto Cocomms Oy.

 

”Asiakkaamme kaipaavat neuvoiltamme yhä useammin globaalia ulottuvuutta. FTI:n kautta voimme tarjota heille laadukasta, valioluokan talousviestintää, vaikuttajaviestintää sekä brändiviestintää kaikkialla maailmassa sekä tukea vastavuoroisesti FTI:n asiakkaita Suomessa”, sanoo Cocommsin toimitusjohtaja Johanna Markkanen.

 

FTI Consultingin yhteistyökumppanit jakautuvat niin sanottuihin kulta- ja hopeatason kumppaneihin. Gold Affiliate -kumppanit ovat huippuluokan toimistoja, joita FTI suosittelee ja jotka ovat profiloituneet omalla alallaan. FTI tarjoaa yhteistyökumppaneilleen korruptionvastaista koulutusta ja sertifiointia, ja kumppanitoimistot tekevät tiivistä yhteistyötä FTI:n strategisen viestinnän tiimien kanssa ympäri maailmaa.

 

”Cocomms ja muut Gold Affiliate -toimistot ovat olleet FTI:n strategisen viestinnän arvostettuja yhteistyökumppaneita jo vuosia. Nyt vahvistamme ammatillista suhdettamme. Samalla lisäämme toimintamme läpinäkyvyyttä ja tuomme asiakkaidemme ulottuville alueellisia asiantuntijapalveluja”, sanoo FTI Consultingin strategisen viestinnän johtaja, globaalin verkoston kehittämisestä vastaava Jon Aarons.

 

 

Lisätietoja:

Johanna Markkanen,
toimitusjohtaja, Cocomms Oy
puh. 050 465 4675
johanna.markkanen@cocomms.com

 

Cocomms
Cocomms Oy on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti verkostoitunut vaativien toimialojen ja tilanteiden täyden palvelun viestintätoimisto. Tuemme erityisesti teknologia-, finanssi-, terveys- ja kuluttaja-aloilla toimivia asiakkaitamme viestinnän strategisessa kehittämisessä ja toteutuksessa sekä muutos- ja kriisitilanteiden viestinnässä. Asiakkaitamme ovat muun muassa Airbus, BlackRock, Boehringer Ingelheim, Cisco, Espoon kaupunki, Fujitsu, IBM, McDonald’s, Netflix, Novartis, Standard Life Investments, Vaasan ja Ålandsbanken. Cocommsin vuoden 2015 liikevaihto on 3,8 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on 35 työntekijää. Lisätietoja
www.cocomms.com.

 

FTI Consulting
FTI Consulting on liiketoiminnan neuvontaa tarjoava maailmanlaajuinen yritys, joka auttaa asiakkaitaan lisäämään arvoaan jatkuvasti monimutkaistuvassa liiketoimintaympäristössä. FTI Consulting työllistää yli 4 600 työntekijää 28 maassa. FTI Consultingin asiantuntijat työskentelevät läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa tarjotakseen näkemyksiä ja ratkaisuja liiketoiminnan monipuolisiin haasteisiin. FTI Consultingin liikevaihto vuonna 2015 oli 1,78 miljardia dollaria. Lisätietoja: www.fticonsulting.com. Twitter, LinkedIn, Facebook: @FTIConsulting. 

Posted By

Cocomms