Onko viestintätiimissäsi väliaikainen resurssivaje?

https://cocomms.com/2016/06/09/onko-viestintatiimissasi-valiaikainen-resurssivaje/

Cocomms tarjoaa viestinnän konsultointia myös asiakkaan tiloissa 1–5 päivänä viikossa. Tässä 5 syytä, miksi kannattaa harkita osaavien apukäsien palkkaamista:

 

  1. Joustava resurssi

Ulkoisella viestintäkonsultilla paikkaat ruuhkapiikkejä joustavasti. Maksat vain siitä ajasta, jolle tarvitset lisäapua. Ulkoinen konsultti oppii yrityksesi toimintatavat ja voit näppärästi palkata tutun tyypin uudestaan tilanteen sitä vaatiessa.

 

  1. Hallussa viestinnän trendit ja kontaktit

Viestintätoimistoissa ollaan aallon harjalla viestinnän tekemisessä, tunnetaan globaalit trendit ja ollaan jopa luomassa niitä kansallisella tasolla. Lisäksi toimistolta löytyy valmiita kontakteja yrityksesi tarpeisiin ja osaamista mediasuhteiden hoidossa.

 

  1. Toimialaosaaminen

Ulkoiselta konsultilta voi löytyä laajaakin osaamista toimialastasi. Sopiva henkilö ymmärtää juuri sinun yrityksesi viestintään kohdistuvat haasteet ja voi tarjota uusia näkökulmia aikaisempaan kokemukseensa perustuen.

 

  1. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta

Konsultin takana on vankka ammattilaisten tiimi, joka voidaan nopeasti valjastaa esimerkiksi kiireelliseen sisällöntuotantoon. Vaikka yritykseesi on palkattu vain yksi ulkoinen konsultti, hän ei koskaan ole yksin.

 

  1. Tuki ja turva

Jos yrityksessä on pieni viestintäosasto, in-house-konsultti voi olla tärkeä sparrauskaveri. Konsultin kanssa voi pallotella hulluimpiakin ideoita, ja hän auttaa niiden eteenpäin viemisessä yrityksen sisällä.

 

Kysy lisää Cocommsin in-house-viestintäkonsulttipalveluista:

johanna.markkanen@cocomms.com // 050 465 4675

Posted By

Cocomms