Video Espoosta – visuaalinen tarina abstrakteista aineksista

https://cocomms.com/2016/03/15/video-espoosta-visuaalinen-tarina-abstrakteista-aineksista/

Espoo Innovation Garden on aktiivinen ja voimakkaasti kehittyvä ekosysteemi, jäsentensä – yliopiston, tutkimusyhteisön, yritysten, asukkaiden – ja näiden välisen yhteistyön summa. Varsin abstraktia siis.

 

Miten havainnollistaa visuaalisen viestinnän keinoin se, mikä tekee Espoosta erityisen ja muista maailman innovaatiokeskittymistä erottuvan?

 

Cocommsin tiimi synnytti videon, joka kertoo tarinaa siitä, miten innovaatiot, yrittäjyys ja elämykset syntyvät Espoo Innovation Gardenissa.

 

– Tavoitteemme on puhutella innostavasti erityisesti kansainvälisiä kohderyhmiä, sijoittajia, opiskelijoita, tutkijoita ja yrittäjiä, Espoon kaupungin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Marjut Gerkman kertoo.

 

Ideointia ohjasi ajatus siitä, että ympäristö vaikuttaa merkittävästi innovaatioiden syntymiseen.

 

– Halusimme näyttää, että paitsi ihmisten kohtaamisilla, myös elinympäristöllä on maailmaa mullistavien ideoiden syntymiselle suuri merkitys. Oivallukset vaativat syntyäkseen tilaa, kertoo Cocommsin espoolainen AD Henri Mustonen.

 

Marjut Gerkman kuvaa kaupunkia erityiseksi paikaksi.

 

– Espoossa on ensiluokkaista tutkimusta ja maailman kuumin Startup Sauna. Lähes ovelta avautuva luonto, kuten Espoon saaristo ja Nuuksio, sekä toimivat yhteydet eri puolille maailmaa, erityisesti Aasiaan, ovat kovaa valuuttaa paljon matkustavien keskuudessa. Meillä on paljon huippuosaamista, ja matala hierarkia mahdollistaa keskustelun eri toimijoiden kesken. Tämä on turvallinen ympäristö niin lapsiperheille kuin yrityksillekin.

 

– Kaikki tämä välittyy mielestäni hienosti videolta. Ja kuten hyvä video aina, se herättää tunteita.

 

Klikkaa ja katso Espoo-video:

Posted By

Karoliina Heimo