HOT OR NOT

https://cocomms.com/2016/03/15/hot-or-not-4/

HOT

 

Explanation + animation = explanimation

Explanimation-videot vääntävät asian kuin asian rautalangasta. Katso esimerkiksi Euroviisujen video kisojen uudesta pisteytysjärjestelmästä. Me annamme täydet 12 pistettä explanimation-videoille, jotka tekevät maailmasta ymmärrettävämmän.

 

Mikä on reaktiosi CocoPodsiin?

Jos et ole vielä kuunnellut podcastien kauneuskuningatarta, Serialia, nyt on korkea aika virittää luurisi murhamysteerin taajuudelle. Cocommsin CocoPods-podcast on sekin erinomaista kuunneltavaa vaikkapa työmatkalla. Ensimmäisessä jaksossa reagoimme Facebook-reaktioihin. Kuuntele, ovatko ne mielestämme ”wow” vai ”haha”!

 

Kaikenlaista hiihtäjää

Yli 15 000 hiihtohullua ei voi olla väärässä. Facebookissa vapaaehtoisvoimin pyörivällä Latutilanne-sivustolla Suomi jaetaan joka päivä kolmeen eri alueelliseen keskusteluketjuun, joihin kuka hyvänsä sivakkasankari voi päivittää toisten iloksi latutilanteen omilta nurkiltaan. Keskustelu on asiallista ja tieto ajantasaista. Tätä on some parhaimmillaan!

 

NOT

 

Somea nyt vähän väsyttää

”Kokeillaanpa tätä somen voimaa…” -sanoilla alkavat päivitykset nostavat niskakarvat pystyyn. Kyllä, somessa on voimaa, mutta tällä lausahduksella alkava päivitys on kuin tyhjiin pörisevä ilmapallo, sillä ketään ei kiinnosta. Annetaan somenkin välillä levätä eikä kiusata ihmisiä gallupeilla parhaasta persikkalajikkeesta, kiitos.

 

Koulukiusaaja Donald Trump

Yhdysvaltojen presidenttiehdokas Donald Trump on koulukiusaajien arkkityyppi. Trump keskittyy kampanjassaan ala-arvoiseen argumentaatioon, jonka pointti on ihmisten ulkonäön, sukupuolen ja etnisen taustan pilkkaaminen. Hän myös yllyttää kannattajansa mukaan kiusaamistalkoisiin. Vielä joskus herran edesottamukset saattoivat huvittaa. Mutta ajatus siitä, että tämä räyhähenki isännöisi Valkoista taloa ja näpläisi ydinasekoodeja, saa hymyn hyytymään.

 

Keisarin uusi pyörä

Viime vuonna valitsitte avainviestit ja paukutitte niitä kaikissa kanavissa. Jokunen tuloskin tuli. Kiva! Uuden vuoden alussa on aina tapana laittaa pakkaa uusiksi, vähän tavankin vuoksi. Mukavaa, että on vähän jotain uutta itsellekin. Mutta ei, oma marssiväsymys tai kyllästyminen ei tarkoita, että toimivaa pakettia pitäisi uudistaa vai muuttamisen vuoksi. Todennäköisesti viestisi ei kuitenkaan ole vielä tavoittanut kaikkia toivottuja kohdeyleisöjä. If it ain’t broken, don’t fix it – suomeksi siis: jos sulla on toimiva pyörä, aja sillä.

Posted By

Nina Jousenkylä