HOT or NOT

https://cocomms.com/2015/11/19/hot-or-not-3/

HOT

Pitchaaminen

Pitchauksen jalo taito peruskoulun oppimäärään

Slushin startup-krapulassa on hyvä miettiä, mitä jäi käteen. Pitchasitko sinäkin sijoittajille omaa, maailmaa muuttavaa ideaasi? Vaikka työhösi ei suoraan kuuluisikaan myynti, jokainen joutuu välillä myymään ideaa, projektia tai näkökulmaa pomolle, kollegalle, medialle tai yhteistyökumppanille. Pitchaaminen on tärkeä taito, vaikkei enkelirahoitusta tavoittelisikaan. Pistä siis pitchaustreenit käyntiin!

 

Some-tunnustukset: tämänkin kuvan lavastin

Kuten jo todettu, täydelliset Instagram-kuvat alkavat jo olla vähän passé. Somen kanssa kasvanut 18-vuotias australialainen muoti- ja kauneusbloggaaja Essena O’Neill näytti mallia ja käänsi somekelkkansa. Hän muokkasi vanhojen Instagram-kuviensa tekstit kertomaan siitä, mitä kuvien näennäisen täydellisyyden takana todella on: epävarmuutta, ihailun ja hyväksynnän tarvetta. Myös suomalaiset bloggarit heräsivät aitouden kaipuuseen. Menivät paljastamaan, että kyllähän näitä ”kiireetön aamiainen sängyssä -kuvia” on pikkuisen lavasteltu.

Toivottavasti tämä ilmiö näkyy pian sinunkin instafeedissäsi. Aitous kunniaan! #nofilter

 

Periscope

Tartu hetkeen. Ja jaa se koko maailmalle!

Masentaako arki? Hyppää Periscope-sovelluksella keskelle Times Squaren hulinaa tai lounaspöytään italialaisen leidin kanssa. Periscopella voit katsoa, miltä maailma näyttää juuri tällä sekunnilla, jonkun toisen silmin. Jopa livelähetys omasta kauppareissusta saattaa olla yllättävän kiinnostavaa sisältöä toisella puolella palloa.

 

NOT

Muuttumattomuus

Mukavuusalueella on mukavaa.

Kuka haluaa muutosta? Aivan, suurin osa. Kuinka moni haluaa itse muuttua? Eipä nouse enää niin monta kättä. Ihmisluonne ajattelee, että esimerkit koskevat kaikkia muita paitsi itseä. Hylkäämme esimerkit ja muokkaamme todellisuutta niin, että saamme pysyä mukavuusalueella. Nyt ei ole hyvä hetki tehdä muutosta, koska pimeä syksy/kylmä/kiire/joulukin tulossa. Muutos tapahtuu kuitenkin väistämättä – joko sinulle tai sinun ansiostasi. Kumman valitset?

 

Kiukuttelu

Management by Sipilä

“Todennäköisesti kävelen aamulla presidentin luo.” Juha Sipilän kuuluisa lausunto ajoi hallituskriisiin, jota puitiin #some’ssa ja mediassa laajasti. Vaikka sotessa ja rakkaudessa kaikki on sallittua, ei tällainen uhkailu, ylemmille kantelu ja kiukuttelu nykymaailmassa johda parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Ratkaisu löytyi, mutta kovat keinot jättävät jälkeensä arvet. Miten yhteistyö jatkuu tällaisen jälkeen?

 

Twitterin sydän

Twitterin sydän

Twitter facebookkasi itsensä muuttamalla tähtensä sydämeksi – ja tämäkös sai ihmiset sydämistymään!

 

Strip

Posted By

Nina Jousenkylä