Cocomms viettää etätyöpäivää

https://cocomms.com/2015/10/14/cocomms-viettaa-etatyopaivaa/

Tänään torstaina 8.10. vietetään Kansallista etätyöpäivää. Myös useat cocommslaiset ovat liittyneet remmiin, ja jääneet tänään kotitoimistolle. Mutta miksi? Miksi jäädä kotiin pehmeän sohvan ja äkillisen siivousvimman vieteltäväksi, kun toimistolla odottaa oma työpiste ja se kuuluisa ”tekemisen meininki”? Annetaan etätyöläistemme kertoa:

 

”Ranskan viinikartan alla on hyvä työstää. Etätyön etuja ovat muun muassa mahdollisuus syventyä ajatustyöhön, kun niitä hommia olen tälle päivälle varannut. Myös rauhallisempi aamu on plussaa ja joggarit mukavat!”Juuso Rönnholm

 

”Etätyön ylivoimaisesti paras puoli on työmatkan puuttuminen. Riittää, kun pystytän pop-up-toimiston lapseni huoneeseen ja avot, #etätyö voi alkaa. Tsemppaava karkkikaveri saa tänään toimia sparraajana ja myötäeläjänä. On pakko myöntää, että aika nopeasti tässä pelkän läppärin ääressä tulee ikävä toimiston varustuksia ja älyttömän paljon parempaa työergonomiaa. Ja niitä huonoja juttuja.”Joni Svärd

 

“Kirjastos eka, kirjastos vika! Etätyöpäivänä ehtii töiden lisäksi lykkiä gradua eteenpäin.”Saara Laaksonen

 

”Tiukkojen palaveriputkien ja hektisten toimistopäivien vastapainoksi on ihanaa jäädä välillä kotikonttorin rauhaan nauttimaan pihakoivujen väreistä ja kirjoitushommiin uppoutumisesta tai datan ja dashboardien pyörittelystä. Mikä olisikaan parempaa kuin kunnon Excel-flow, jota kukaan ei keskeytä?! Tosin viimeistään iltapäivällä saattaa jo iskeä ikävä työkavereiden huonoja juttuja ja toimiston hyvää fiilistä.”Katri Kääriä

 

”Etätyöt hoituvat parhaiten keittiön pöydän ääressä. Hiirimaton virkaa toimittaa Talouselämä. Vihreää teetä kuluu monta kuppia päivän aikana. Etätyön ehdoton etu on se, että voin aina silloin tällöin vastaanottaa tokaluokkaisen ja auttaa läksyissä. Tänään vuorossa oli matskaa. Päivään tulee tunti lisää, kun autoilut päivähoidon ja toimiston välillä jäävät pois.”Outi Mäkäräinen

 

“Etätyöpisteeni on keittiön pöydän ääressä, mutta välillä saatan siirtyä läppärin kanssa myös sohvalle. Etätyö mahdollistaa minulla ennen kaikkea keskittymisen. Avokonttori on ihana sosiaalisuudessaan ja tekemisen meiningissään, mutta silloin tällöin on tärkeää päästä tekemään töitä yhteen putkeen, ilman keskeytyksiä. Kotikonttorilla omassa rauhassa on paras tehdä kirjoitushommia sekä paljon puhelinsoittoja vaativaa työtä.”Sini Sarvanne

Posted By

Henna Kauppila