Hot or Not?

https://cocomms.com/2015/09/09/hot-or-not-3-uutiskirje-28-8-2015/

#kokemusasiantuntijat #kamerakopteri #juristit

 

HOT

Kokemusasiantuntijat

Niin on, miten itse koen. Selleri ehkäisee lisämunuaisen uupumusta, ja pieni vihurirokko vain buustaa lapsen vastustuskykyä. Ai miksi? Koska tunnen, kuinka lisämunuaiseni pursuaa energiaa, eikä minun rokottamaton lapseni ole sairastunut hengenvaarallisesti. Kuka piittaa laajoista otoksista tai kultaisesta keskitiestä, kun minä olen käynyt tämän läpi ihan itse.

 

Onko kokemusasiantuntijuus hottia vai nottia? Tarinat myyvät, ja hyvää sisältöä jaetaan. Lukija-, klikki- ja kävijämäärät puhuvat puolestaan.

 

Myöhästelevä kesä

Suomen kesä oli kylmä, mutta vähäluminen. Onneksi elokuu antoi takaisin sen, mitä heinäkuu vei. Pitäisikö paha mieli yrittää välttää ja lomat Suomessakin jatkossa siirtää elokuulle eurooppalaisen monikulttuurisuuden hengessä? Amerikkalaisillahan ei juuri kesälomia ole. Vai pidetäänkö kiinni perinteestä? Kyllähän kylmä kesä on oleellinen osa suomalaista kulttuuria ja kansallinen perinne.

 

Kamerakopterit

Ne herättävät ihmetystä pörrätessään Nizzan aurinkorannoilla ja aiheuttavat turvahälytyksen Teollisuuskadun pankkikeskittymässä. Drone-kopterit ovat kuumaa kamaa, mutta miksi? Koska ne tuovat uusia kulmia viestintään: https://vimeo.com/131527184. Juu, meilläkin on drone!

 

NOT

Yhteiskuntasopimuksen poliittinen diskurssi

Kuulostaa vakavalta, kun sanotaan, ettei yhteiskuntasopimusta vaan synny. Se on vähän kun saisi kosinnassa rukkaset, toistamiseen. Demarit tosin sanovat, että kolmas kerta toden sanoo. Mene ja tiedä. Ei tullut kilpailukykyloikkaa, mutta ei tullut lihavaa riitaakaan (vielä). Moni politiikan seuraaja pettyi odotellessaan värikästä poliittista keskustelua (=riitaa). No vielä tässä ehtii.

 

Täydelliset Instagram-kuvat

Instagram on täynnä toinen toistaan täydellisempiä ihmisiä ja heidän elämäänsä. Kuka jaksaa katsella pieteetillä aseteltuja ruoka-annoksia ja hiottuja selfieitä, kun oma lounas on buffetpöydästä kaavittua sotkua ja naamataulukin kaipaisi Instagramin filttereitä järeämpiä toimenpiteitä? No, emme me ainakaan. Cocommsin aitoa ja rouheaa arkea voit seurata Instagramissa ilman kiiltokuvia.

 

Juristit viestijöinä

”Kun päästät lakimiehet suunnittelemaan viestintääsi, varaudu sontamyrskyyn”, kirjoittaa oma Vesa Valosemme Spotifyn käyttäjäehtoselkkauksesta Cocoblogissa. ”Sorry”, pyyteli Spotifyn toimitusjohtaja blogissaan, mutta maito oli jo pöydällä. Musamaailman kauniilta ja rohkealta unohtui nöyryys ja tolkkukieli asiakasviestinnässään juuri kuin sitä olisi eniten tarvittu. #sorry

 

 

Posted By

Nina Jousenkylä