Pohjalasta kajahtaa

https://cocomms.com/2015/06/11/pohjalasta-kajahtaa/

Ihmisen elämä kulkee jännissä jaksoissa. Minun on kulkenut kolmessa tai neljässä erillisessä rupeamassa. Ensimmäisessä etsin itseäni, valloitin maailmaa ja kapinoin kaikkea vastaan ihanassa lapsuudessa ja villissä nuoruudessa. Toinen mäjähti naamalle voimalla: ruuhkavuodet opiskeluajan jälkeen, joihin lukeutui naimisiinmeno, lasten saaminen sekä yrittäjäksi ryhtyminen. Kolmannessa kärsin neljänkympin kriisistä, jonka seurauksena tuli avioero, firman kehittäminen ja kasvattaminen sekä uuden miehen löytyminen.

 

Nyt on laskuissani päästy neljänteen kauteen, jonka määrittäjänä on elämä lasten jälkeen.

 

Minun on aika luoda nahkani uudelleen. Se konkretisoituu muun muassa siten, että olen lasten lennettyä pesästä päättänyt 12 avioliittovuoden jälkeen ottaa mieheni nimen. Tästä lähtien nimeni on Kaija Pohjala.

 

Tämä Kaija Pohjala on 20 vuoden yrittäjyyden aikana nähnyt ja oppinut paljon liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä, ihmisten välisestä yhteistyöstä ja organisaatiokulttuureista niin Suomessa kuin kansainvälisellä tasolla. Nyt haluaisin jotenkin ammentaa tästä lähteestä ja hyödyntää sitä työssäni.

 

Olen onnekas, että yrityksessäni on tukenani huipputiimi ammattilaisia, jotka vastaavat palvelujen laadukkaasta tuottamisesta päivittäisellä tasolla. Koen, että minua ei enää niissä hommissa tarvita: he osaavat sen paljon paremmin.

 

Aionkin keskittyä jatkossa yhä tiiviimmin liiketoiminnan kehittämiseen, asiakkaiden strategiseen sparraamiseen ja johtamisen valmentamiseen myös kansainvälisellä tasolla. Cocommsissa panostamme voimakkaasti asiakkaiden tukemiseen transformaatioissa, erilaisissa yritysjärjestelyissä ja kriisitilanteissa. Tässä työssä olen mielelläni mukana jatkossakin.

 

Markkinoiden murros määrittää jatkossa muitakin palvelujamme. Tuomme konkreettisia ratkaisuja analytiikan hyödyntämiseen päätöksenteossa, digitaaliseen viestintään, sisältöstrategioiden luomiseen ja kohderyhmäviestintään. Terveysviestintä on tulevaisuudessakin yksi tekemisemme ja osaamisemme peruspilareista.

 

Jos yrityksen strategisen linjan kirkastaminen on haastava tehtävä, vaatii myös itsensä uudelleen määrittäminen paljon ajatustyötä, pohdintaa ja keskustelua. Kuitenkin vain toimimalla epämukavuusalueella tapahtuu kehitystä.

 

Toivotan sinulle rentouttavaa ja rohkeaa kesää!

 

Yhteistyöterveisin

Kaija Pohjala

Posted By

Kaija Pohjala