HOT or NOT

https://cocomms.com/2015/05/05/hot-or-not-2/

HOT


 

Hillary Clintonin vaali-ilme

Pari suorakaidetta ja nuoli. Amerikka sekaisin. Michael Bierutin Hillary Clintonille suunnittelema vaalilogo on erinomainen esimerkki siitä, miten näennäisesti yksinkertaisesta asiasta saa mielenkiintoisen.

 

Logon ympärille syntynyt kohu osoittaa, että ihmiset ovat kiinnostuneita graafisesta suunnittelusta ja että se herättää tunteita. Ja nimenomaan tunteet ovat brändin rakentamisen perusta.

 

Onko nyt Hillaryn aika olla Amerikan puolustaja?

 

hillary

 

Snapchatissä rosoisuus rokkaa

Sosiaalisen median seinät ovat markkinointispämmin tahraamat. Kuluttaja osaa kuitenkin jo taitavasti väistellä huolella hiottuja markkinointiviestejä.

 

Videopalvelu Snapchatin nopeatempoisessa maailmassa täydellisyys on kuitenkin toisarvoista. Rennon rosoisuuden tuomasta aitoudesta on vain hyötyä. Kuluttaja saa itse valita, kuunteleeko hän yritystäsi vai ei. Älä siis ole liian sliipattu.

 

Retro fever

On mummopyörää, henkseleitä ja vinyylisoitin. Retro on in – myös viestinnässä.

 

Perinteisellä PowerPoint-esityksellä on aina paikkansa, ja vanha kunnon lehdistötiedote on edelleen voimissaan. Kustin polkema posti ilahduttaa; luukusta tipahtanut käsin kosketeltava kutsu riemastuttaa enemmän kuin digikutsu. Virtuaalitiimien ja videopuheluiden aikakaudella kasvokkain tapaaminen on hip ja pop.

 

Näemmekö seuraavaksi faksin ja kirjekyyhkyn paluun?

 

 

NOT


 

Gatet

Se aito ja alkuperäinen ”gate” eli Watergate-skandaali sai alkunsa vuonna 1972. Poliittisen skandaalin seurauksena silloinen Yhdysvaltain presidentti Richard Nixon joutui eroamaan.

 

Siis Yhdysvaltain presidentti joutui eroamaan! Pliis media ja someyhteisöt, älkää enää kiusatko meitä wannabe-gateilla, laitetaan asiat oikeisiin mittasuhteisiin.

 

Klikkaa mua

Lukijaa kyykyttävä ”katso tissit tästä” -klikkausjournalismi…*silmien pyörittelyä*.

 

Erehdyt klikkaamaan uutislinkkiä tissikuvan toivossa. Päädytkin uutisjuttuun, jossa kehotetaan ”klikkaamaan vielä tästä, jos kuva ei näy”. Vasta monen klikkauksen päästä löydät Instagram- tai Twitter-kuvan, jossa joku julkisuuteen punnertanut puolijulkku keimailee buubseillaan, beballaan tai beibillään.

 

Klikkaa tästä ja katso kuva reaktiostamme.

 

Meemit

Meemit ovat OUT. Mutta vain Putinin mielestä. Meidän mielestämme ne ovat kovastikin IN.

meme

Posted By

Nina Jousenkylä