Juuso Rönnholm Cocomms Oy:n vaikuttajaviestinnän konsultiksi

https://cocomms.com/2015/03/04/juuso-ronnholm-cocomms-oyn-vaikuttajaviestinnan-konsultiksi/

Valtiotieteiden maisteri Juuso Rönnholm (30) on aloittanut vaikuttajaviestinnän konsultin tehtävässä viestintätoimisto Cocommsissa.

 

Rönnholm siirtyi tehtävään liikenne- ja kuntaministeri Paula Risikon erityisavustajan tehtävästä, jossa hänen vastuullaan olivat liikenneministeriön asiat. Ennen liikenneministeriötä Rönnholm toimi ministeri Risikon erityisavustajana sosiaali- ja terveysministeriössä.

 

Rönnholm on toiminut myös Kokoomuksen eduskuntaryhmässä tiedotussihteerinä ja poliittisena sihteerinä sekä useiden kansanedustajien avustajana. Rönnholm on Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevan Isojoen kunnanvaltuuston varapuheenjohtaja.

 

Lisätietoja: toimitusjohtaja Kaija Langenskiöld, p. 0400 502 183

Posted By

Cocomms