Hot or Not

https://cocomms.com/2015/01/22/hot-or-not/

HOT

 

  • Joukkoistaminen – Yhdessä tekeminen, jakaminen ja joukkoistaminen. Porukalla muutetaan yhteiskuntaa tasa-arvoisemmaksi ja oikeudenmukaisemmaksi, autetaan apua tarvitsevia, jaetaan tietoa, ratkotaan ongelmia, keksitään uusia ideoita ja rahoitetaan innovaatioita. Jo vanha kansakin sen tiesi: yhteistyössä on voimaa!

 

  • Työntekijäkokemus – Käännä katseesi asiakkaista työntekijöihisi, sillä asiakkaasi on yhtä onnellinen kuin häntä palvellut työntekijä. Työntekijäkokemus on yksilön kokemus työnantajastaan. Tämä kokemus heijastuu siihen, miten hän toimii työpaikalla. Mitä sinun työntekijöillesi kuuluu?

 

  • Halpuuttaminen ja someuudissanat – Tuliko halpuuttamisesta vuoden 2015 ensimmäinen uudissana? Sosiaalinen media mahdollistaa nokkelien uudissanojen käytön lähestulkoon ilmaisena markkinointina. Kun uusi sana ottaa hashtag-tuulen alleen, voi parhaimmillaan mainostaja nostaa jalat pöydälle ja vain ihailla, miten sosiaalinen media hoitaa viestintätyön hänen puolestaan. S-ryhmän luoma #halpuuttaminen saa sanana ääniä puolesta ja vastaan. Kielitoimiston mukaan sana on uutuuttaan outo, mutta kieliopillisesti oikea. Jää nähtäväksi jääkö uudissana elämään. S-ryhmälle se tarjosi joka tapauksessa huikean some- ja medianäkyyvyyden.

 

 

NOT

 

  • Työhyvinvointi – Pelkkä työhyvinvointiin tuijottaminen ei auta parantamaan tehokkuutta, työmotivaatiota tai työssä viihtymistä. Jos työntekijä ei vapaa-ajalla voi hyvin, työhyvinvointikampanjat eivät tee kesää. Työnantaja voi tarjota mahdollisuuksia siihen, että jaksamme ja voimme hyvin työpaikalla. Meistä itsestä on kuitenkin kiinni, tartummeko näihin mahdollisuuksiin.

 

  • Ello – Uusi somepalvelu Ello yritti syksyllä tehdä pesäeroa muun muassa Facebookiin lupaamalla parempaa yksityisyyden suojaa ja olemalla kauppaamatta käyttäjien tietoja mainostajille. Mitä väliä? Oikeasti haluamme yksityisyyttä vain niiltä muutamilta oikean elämän hyypiöiltä, jotka yrittävät tunkeutua somekanaviimme, emme mainostajilta. Kuhina Ellosta kesti noin viikon.

 

  • Tipaton tammikuu – Tammikuu on täynnä katteettomia lupauksia: on tipatonta tammikuuta, herkkulakkoa, kuntokuuria ynnä muuta. Olisiko jo aika heittää nämä vanhanaikaiset lupaukset roskakoriin ja sallia itselle elämän pienet nautinnot? Miksi ehdoin tahdoin kiusata itseään keskellä talven pimeyttä? Siemaillaan vain mieluummin tyytyväisinä punaviiniä ja napostellaan suklaata! Koska olemme sen arvoisia. Piste.
Posted By

Nina Jousenkylä