Syksyn to do -lista

https://cocomms.com/2014/09/12/syksyn-to-do-lista/

Syksy antaa parastaan. Nyt tehdään vuoden tulos ja on sata asiaa tulilla. Kesäloman ja syysauringon voimalla jaksaa vielä, mutta kuinka pitkään? Miten muistaa kaikki meneillä oleva, myös jokainen pieni yksityiskohta? Viisi vinkkiä syksyyn, ole hyvä!

 

  • Ympäröi itsesi inspiroivilla ihmisillä. Muista saa voimaa, kiireessäkin. Ideoi yhdessä ja kysy kaverilta. Katso myös Markkinointiviestinnän viikon tapahtumat 23.–24.9. ja Divian syksyn ohjelma.

 

  • Sata asiaa ja projektit palavat pohjaan? Tee vanha kunnon to do -lista. Jotkut suosivat mindmappeja ja harjoittelevat muistiaan, mutta vanhassa vara parempi. Numeroi tehtäväsi kiireellisyys- ja tärkeysjärjestyksessä. Merkitse kalenteriin myös työaikaa, jotta ehdit tehdä muutakin kuin syödä palaveripullaa. Listat auttavat muistamaan ja jäsentämään ajatuksia. Listat tuovat mielenrauhan. To do -lista voi muuttaa elämän.

 

  • Pidä etäpäivä. Rauhoita työviikkoa silloin, kun se on mahdollista. Avokonttorissa työskentelevä saa hetken hiljaisuuden ja työmatkoihin kuluva aika säästyy. Aloita etätyön tehon testaaminen vaikka Kansallisena etätyöpäivänä 18.9. tuhansien muiden kanssa.

 

 

  • Nuku tarpeeksi. Anna aivojen levätä välillä ja kas, ideat lentävät taas! Vähäiseen unimäärään tai unen heikkoon laatuun liittyvät sydänsairaudet, diabetes, ylipaino sekä aivotoiminnan heikkeneminen. Eikö siinä ole syytä tarpeeksi?

 

 

Tuottoisaa syksyä!

Posted By

Laura Helenius