Soitellen sotaan?

https://cocomms.com/2014/09/08/soitellen-sotaan/

Onko yrityksesi jo sosiaalisessa mediassa? Vai toimitko kenties toimialalla, johon sosiaalinen media ei sovellu? Kuulutko heihin, jotka surffaavat somessa ja aikovat jatkossa keskittää kaiken vuorovaikutuksen somen päälle?

 

Niin tai näin, sosiaalinen media on täällä – halusitpa sitä tai ei. Parin vuoden päästä ei ole toimialaa, organisaatiota, julkista toimijaa tai yksittäistä yrittäjää, joka voisi paeta sen vaikutusvaltaa.

 

Mutta vaikka somen vaikutuksen kieltäisi ja yrittäisi kokonaan unohtaa, niin kriisin iskiessä kukaan ei ilman some-lukutaitoa ja -ajokorttia tänä maailmanaikana selviydy kunnialla. Sen, lähteekö takki auki soitellen sotaan vai tuplavarmistaen kaiken mahdollisen ennen liikkeelle lähtöä, voi jokainen itse valita.

 

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan Cocommsin Gurutalkiin siitä, mitä ”Sosme-Suomessa” tapahtuu. Minkälaisia lähestymisiä ja kokemuksia yrityksillä ja organisaatioilla on sen käytöstä, mitä sudenkuoppia pitää välttää ja miten voi lähteä liikkeelle. Lisätietoa saat tästä uutiskirjeestä.

 

Sosiaalista syksyä toivotellen

 

 

Kaija Langenskiöld

Posted By

Kaija Pohjala