Aarteenetsintää Instagramissa – #LuckyLumia

https://cocomms.com/2014/09/08/aarteenetsintaa-instagramissa-luckylumia/

140624_Luckylumia_kropsu_kasvokuva140624_Luckylumia_oskaripottuLumia 630 on aarre. Se on täysiverinen ja tinkimätön älypuhelin, joka sopii varmasti useimpien kukkarolle. Nostimme laitteen huomion keskipisteeksi perjantaina, kesäkuun 13. päivänä Instagramissa.

 

Cocomms tekee Microsoft Devicesin tuotteita tunnetuksi Suomessa. Olemme osa laajempaa kansainvälistä viestintätoimistoverkostoa, joka tekee yhtiön tuoteviestintää eri maissa.

 

Aarteenetsintäkampanja ideoitiin Cocommsilla yhdessä kansainvälisen verkoston kanssa ja hiottiin timantiksi yhteistyössä asiakkaan tiimin kanssa.

 

– Osasimme odottaa, että kilpailusta tulee jännä. Silti aarteenetsinnän tunnelma ja säpinä Instagramissa yllätti. Kun instaajat surivat oman kotikaupunkinsa puuttumista kohdekaupungeista, ymmärsimme tämän osuvan hermoon, kertoo Microsoft Devicesin viestintäpäällikkö Tomi Kuuppelomäki.

 

Lumia 630 -puhelimia oli piilotettu Helsinkiin, Espooseen, Tampereelle, Poriin ja Ouluun. Jokaisesta kätketystä puhelimesta jaettiin Instagramissa kolme vihjekuvaa. Nopeimmat saivat pitää löytämänsä Lumian. Lisäksi etsinnästään kuvia jakaneiden kesken arvottiin kolme puhelinta.

 

Myös järjestäjät palkittiin. Perjantain huomiopiikin lisäksi Instagram-tilin seuraajien määrä kasvoi aarteenetsinnän aikana 27 prosenttia.

Posted By

Vesa Valonen