Terve, maailma!

https://cocomms.com/2014/08/22/terve-maailma/

Cocommsin uusittu verkkosivusto näki päivänvalon kaikessa hiljaisuudessa 22. elokuuta. Sen kantavana teemana on We are Cocomms, cocommslaiset.

 

Viestinnän konsultointi on ala, jolla ihmiset tekevät työtä toistensa kanssa. Ihmiset ovat yrityksen voimavara, ja meillä Cocommsissa on vieläpä poikkeuksellisen hyviä tyyppejä töissä. Heitä kelpaa esitellä!

 

Ihmisten esittelyn lisäksi halusimme myös videot näkyvästi esille sivustolla, joten vähensimme tekstin määrää aiempaan verrattuna. Aikaa ja ajatusta uhrattiin myös palveluidemme esittelyyn.

 

Sivut toteutettiin kokonaan oman väen voimin. Kiitokset koko porukalle hyvästä työstä!

 

Tekstisisältötyöhön osallistui koko yrityksen väki, mutta pieni ydinryhmä piti huolen sisältöjen muokkauksesta ja yhdenmukaistamisesta. Kiitos Karoliina Heimo, Katariina Juvonen, Aino Pekkarinen ja Anne Hänninen.

 

Erityiskiitos sisältöjen koordinoinnista Ilona Ruskoaholle – koko asiakastyöhön kiinteästi keskittyvän porukan patistelu verkkosivutekstien tuottamiseen oli varmasti koko projektin haastavimpia hommia.

 

Sivuston ohessa toteutettiin Cocommsin sosiaalisen median kanavien uudelleenorganisointi ja sisäiset koulutukset. Kiitokset Nina Jousenkylälle ja Jussi Hakaselle.

 

Iso kiitos kuuluu myös sivuston suunnitteluun osallistuneille ja kuvista vastanneille Katri Nietosjärvelle ja Aleksi Peltoselle.

 

Suurin kiitos kuuluu kuitenkin sivuston pääsuunnittelijalle, videokuvaajalle ja -tuottajalle sekä tekniselle toteuttajalle, Luke Blandille.

 

Otamme mielellämme vastaan kehuja ja kehitysehdotuksia! Tällaisiakin projekteja me teemme – ja voimme tehdä niitä myös sinulle.

 

Me olemme Cocomms!

Posted By

Kasper Stenbäck