Verkostot

Kumppanit kotona ja maailmalla

Cocomms on Suomen suurin riippumaton ja samalla kansainvälisin viestintätoimisto. Globaalien kumppaniemme lisäksi teemme tiivistä, päivittäistä yhteistyötä monen pohjoismaisen toimiston kanssa. Noin kaksi kolmasosaa asiakkaistamme on kansainvälisiä yrityksiä, joita tuemme Suomessa ja ulkomailla. Verkostot tarjoavat meille viimeisintä tutkimustietoa ja kansainvälisesti testattuja parhaita käytäntöjä, joita hyödynnämme asiakastyössä ja luomme näin lisäarvoa asiakkaillemme. 

Kansainväliset verkostot

 

Cocomms on osa FTI Consultingin kansainvälistä strategisen viestinnän yhteistyöverkostoa. FTI Consulting on liiketoiminnan neuvontaa tarjoava maailmanlaajuinen yritys, joka auttaa asiakkaitaan lisäämään arvoaan jatkuvasti monimutkaistuvassa liiketoimintaympäristössä.

gold_affiliate_1

 

Cocomms on Ketchumin yhteistyökumppani Suomessa. Ketchum on yksi maailman suurimmista kansainvälisistä viestintätoimistoista ja Euroopan suurin viestintätoimisto, jonka kanssa Cocomms on tehnyt yhteistyötä jo vuodesta 2007

 

Cocomms on PROIn kumppani. PROI on maailman johtava itsenäisten viestintätoimistojen ketju, jolla on toimistot kaikilla mantereilla.

Olemme myös jäseniä Interel Global Partnershipissä , joka on itsenäisten vaikuttajaviestintään erikoistuneiden viestintätoimistojen verkosto. Verkostolla on toimistoja 46 eri maassa, ympäri maailman.

Kotimaiset ystävämme

Cocomms tekee jatkuvasti yhteistyötä kotimaisten osaajien kanssa erilaisissa asiakastöissä. Jos olet esimerkiksi graafisen työn osaaja, digitoteuttaja tai videotuottaja, ota yhteyttä! Tarvitsemme jatkuvasti erilaista osaamista omamme tueksi.

Johdon transformaatiovalmennus ja -coaching

Perustajamme Kaija Pohjala valmentaa ja coachaa yritysten johtajia, johtoryhmiä ja tiimejä erilaisissa muutostilanteissa sekä transformaatioissa. Hän on BCI-sertifioitu yksilö-, ryhmä- ja tiimicoach. Lisäksi Kaija on Action Inquiry Associatesin auktorisoima Global Leadership Profile -coach (GLP) ja voi näin kartoittaa yksittäisten johtajien tai kokonaisten johtoryhmien toimintalogiikat. Lisätietoa: www.koikoi.fi

160224_koikoi_logo_final-copy

Asiantuntijakumppanimme

Barbara Malmström, KM, Nova Spectra Ab:n toimitusjohtaja

David Stoneham, KTM, Communicadon omistaja

Yritysvastuu

Cocomms on sitoutunut noudattamaan ProComin viestinnän eettisiä ohjeita, jotka nojaavat kansainvälisiin Ateenan koodiin (1965) ja Lissabonin ohjeistoon (1978). Cocomms on yritysvastuuverkosto FIBS ry:n jäsen.

FIBS_RGB_uusi_100471