Tilitoimisto Varumon uusi ilme maksoi itsensä takaisin heti

Varumon nimenmuutokseen ja visuaalisen ilmeeseen panostamat eurot tulevat takaisin monella eri tapaa. Ammattimaisuudesta viestivä, tyylikäs ilme on tuonut yhtiölle lisää tarjouspyyntöjä ja uusia asiakkaita.

 

Syksyllä 2015 lahtelainen tilitoimistokonserni oli tienhaarassa. Ryhtyäkö isoon remonttiin vai jatkaako nykyisellä mallilla? Konsernin rasitteena oli yritysostojen seurauksena syntynyt monimutkainen konsernirakenne. Tytäryritys Tiimipiste Oy:n nimi ei myöskään kertonut, mitä yhtiö tekee.

 

Uusi nimi Varumo otettiin käyttöön keväällä 2016. Samalla uusiutui konsernin päivityksen tarpeessa ollut visuaalinen ilme.

 

Cocomms sai vapaat kädet suunnitella logon ja muut visuaalisen ilmeen elementit värimaailmaa ja fontteja myöten. Uusiksi menivät nettisivut, käyntikortit, teippaukset ja mainoslahjat sekä tarjous- ja sopimuspohjat.

 

Uudet verkkosivut ovat tuoneet Varumolle aiempaa enemmän tarjouspyyntöjä ja asiakkaita. Pieni mutta tärkeä uudistus oli myös tarjous- ja sopimuslomakkeiden uudistus. Harkitun tyylikäs tarjouslomake antaa potentiaalisille asiakkaille ammattimaisen vaikutelman.