Kuluttajatuotteet

Pelkkä mainonta ei enää riitä, vaan tuotteesi tarvitsee menestyäkseen myös viestintää – näkyvyyttä mediassa, vuorovaikutusta kuluttajien kanssa, suosittelijoita. Meillä on markkinatieto ja menetelmät, joilla brändistä luodaan tarina.

 

Luomme ja vahvistamme haluamaasi brändimielikuvaa mediasuhteiden, tapahtumien ja vaikuttamisen kautta. Viemme tuotteen tai palvelun tarinan valokeilaan ja tuemme liiketoiminnan tavoitteiden täyttymistä.

 

Kaiken työmme takana on huolellinen suunnittelu ja toteutus – olipa kyse mediatiedotteesta, tuotelanseerauksesta tai tapaamisesta vaikuttajan tai toimittajan kanssa. Emme arvaile, vaan tutkimme ja analysoimme tietoa toimenpiteiden taustaksi ja hyödynnämme kansainvälisten kumppaniemme osaamista.

 

Pidämme huolta siitä, että mahdolliset tuotekriisit pysyvät hallinnassa ja autamme hoitamaan asiat niin, että ne kestävät julkista tarkastelua.

 

Kun haluat antaa median ja sosiaalisen median puhua tuotteesi, yrityksesi ja asiasi puolesta, Cocomms on kaipaamasi asiantuntija.

 

#kuluttajatuotteet #kuluttaja #tuotteet #tapahtuma #lanseeraus #toimialatuntemus