Energia

Euroopan energiasektori elää murroksen aikaa, jossa ns. poliittinen riski on vahvasti läsnä. Perinteisten energialähteiden lisäksi tarvitaan uusiutuvia vaihtoehtoja, joskin kaikkia tuotantomuotoja tarvitaan pitkälle tulevaisuuteen. Oletko mukana kehityksessä?

 

EU:n komission tavoitteena on rakentaa energian sisämarkkinat saatavuuden ja kilpailukykyisen hinnan turvaamiseksi. Monet jäsenmaat etenevät kuitenkin puhtaasti kansallisia intressejä ja tavoitteita seuraten.

 

Energiatehokkuus, päästöjen vähentäminen ja energian hinta vaikuttavat niin yritysten tuotantoon kuin tuotteiden kulutukseen. Hyvin suuri osa energiaan liittyvistä poliittisista päätöksistä tehdään Brysselissä. Me Cocommsissa autamme yrityksiä pääsemään mukaan EU:n energiamarkkinoiden rakentamiseen. Brysselin-kumppanien ja omien energia-asiantuntijoidemme avulla ohjaamme yrityksesi oikealle polulle. Löydämme keinot ja sidosryhmät, joiden avulla yrityksenne tulee kuulluksi.

 

Me Cocommsissa autamme yrityksiä pääsemään mukaan EU:n energiamarkkinoiden rakentamiseen. Brysselin-kumppanien ja omien energia-asiantuntijoidemme avulla ohjaamme yrityksesi oikealle polulle. Löydämme keinot ja sidosryhmät, joiden avulla yrityksenne tulee kuulluksi.

 

#energia #energiasektori #uusiutuvaenergia #energiantuotanto #päästöt #energiamarkkinat #toimialatuntemus