Kriisiviestintä

Kriisi tulee – oletko harjoitellut? 

 

Kun kriisi iskee, tilanteet muuttuvat sekunneissa. Silloin pitää tehdä päätöksiä ja toimia salaman lailla. Kuinka valmis sinun yhtiösi on viestimään kriisissä?

 

Liian usein yritykset havahtuvat todellisuuteen vasta, kun kriisi iskee. Tilanne on epäreilu, se tulee puun takaa ja ylin johto on ymmällään. Paniikissa kielletään kaikki ja syytetään muita. Pahimmassa tapauksessa julkisuudelta piiloudutaan.

 

Autamme yritystäsi selviämään kriisistä. Kriisin jälkeen päivitämme kriisiviestintäsuunnitelman ja tarjoamme harjoituksia jatkon varalle. Yhdessä ylimmän johdon ja viestinnän ammattilaisten kanssa sovimme yhtiön puhemiehistä, viestiketjuista, pääviesteistä, työkaluista, kanavista ja yleisistä toimintatavoista, joiden mukaan yhtiö viestii kriisissä. Puhemiehet pääsevät harjoittelemaan vaikeita kysymyksiä kameran edessä ja toimittajan avustamana.

 

Kriisiviestintäsuunnitelman toimivuutta voidaan testata simuloimalla kriisi aidon tuntuisena yllätyksenä. Vain harjoittelu tekee mestarin.

 

Mikään yritys ei pitkällä aikavälillä voi luottaa vain onneen. Kriisiviestintä vaatii kylmähermoisia ja luotettavia ammattilaisia, jotka on keitetty tulisissa liemissä ja jotka eivät hätkähdä pienistä.

Lue lisää: Kriisiviestinta.fi

#kriisiviestintä #kriisiviestintäsuunnitelma #puhemiehet #simulaatiot