Digitaalinen viestintä

Digitaalisuus vauhdittaa viestintää

 

Digitaalisten kanavien käyttö on usein nopein tapa saada viesti perille ja lisätä vuorovaikutusta. Myös digitaalisissa kanavissa sisältö on edelleen tärkein. Me saamme sen kasvamaan ja kukoistamaan.

 

Onko yrityksesi Twitterissä, mutta et oikein tiedä miksi?

 

Digitaalisuus on ennen kaikkea ajattelutavan muutos. Avaat yrityksesi uudenlaiselle keskustelulle ja pääset lähemmäs asiakasta kuin koskaan aikaisemmin.

 

Räätälöimme yrityksellesi parhaiten sopivan digitaalisen viestinnän konseptin, joka tukee liiketoimintasi tavoitteita. Saat meiltä kaiken ‒ verkkosivut, intra- ja ekstranetit, blogit ja muun sosiaalisen median ‒ suunnittelusta toteutukseen ja koulutukseen. Tuotamme osuvat sisällöt kaikkiin kanaviin.

 

Autamme myös verkkotyökalujen, kuten kyselyiden ja tutkimusten, media- ja someseurannan, verkkouutishuoneiden ja sähköpostiuutiskirjeiden kanssa. Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme videoita yritysesittelyistä haastatteluihin. Toteutamme kumppaneidemme kanssa myös mobiilisovelluksia.

 

#digitaalinenviestintä #digitaalisuus #digi #verkkosivut #sivustot #sosiaalinenmedia #some #twitter # facebook # instagram # linkedin #videot #yritysvideo #markkinointivideo #haastatteluvideo #kyselyt #mediaseuranta #someseuranta #sähköpostiuutiskirje #sähköpostimarkkinointi #blogit #mobiili