Cisco kasvoi mielipidevaikuttajaksi Suomessa ja Baltiassa

Tietotekniikka on enenevässä määrin tärkeä osa kaikkea inhimillistä toimintaa. Cisco on tämän kehityksen ytimessä: sen tavoitteena on olla maailman merkittävin IT-yhtiö sekä verkottamisen ja verkottumisen merkittävin yhtiö ja mielipidevaikuttaja.

 

Ciscon ja Cocommsin yhteistyö alkoi vauhdikkaasti loppuvuodesta 2012: samanaikaisesti aloitettiin käytännön toimenpiteet, jossa Cocomms auttoi Ciscoa luomaan paikallisen viestintästrategian sekä viestinnän Suomen ja Baltian maatiimit ja prosessit.

 

Määrittelimme aluksi viestinnän liiketoimintaan linkittyvät painopisteet ja laadun mittarit, ja toimenpiteet suunniteltiin niiden mukaan. Toimme Baltian viestinnän kiinteästi osaksi toimintaa, ja vastaamme viestinnän käytännön koordinoinnista koko Baltiassa. Lisäksi mediakoulutimme Baltian maajohtajat. Toimme sosiaalisen median entistä tiiviimmin olennaiseksi osaksi viestintää. Systemaattisen viestinnän tulosten seuraamisen, mittaamisen ja analysoinnin avulla autamme ohjaamaan viestintää ja painottamaan sitä liiketoiminnan tarpeiden mukaan.