Me olemme

Cocommsissa vallitsee energinen yhdessä tekemisen ilmapiiri, joka välittyy myös asiakkaillemme.  Tinkimätön tuloksellisuutemme pohjautuu yhteisiin arvoihin, jotka ovat onnellisuus, kumppanuus ja määrätietoisuus. Olemme kovan luokan ammattilaisia, joilla on huumori herkässä, mutta kyky hoitaa tiukatkin tilanteet. Siksi yhteistyö kanssamme on luontevaa ja helppoa.

Kaija Pohjala

Toimitusjohtaja, partneri, VTM

Kansainvälinen yritysviestintä on Kaijan kutsumusammatti. Hän on valmistunut viestintä pääaineenaan Helsingin yliopistosta ja toiminut sen jälkeen toimistobisneksessä yli 20 vuotta auttaen kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita teknologia-, finanssi-, lääke- ja kuluttajasektoreilla sekä julkishallinnossa. Kaija sparraa ja valmentaa yritysten ylintä johtoa viestinnän haasteissa. Erityisesti häntä sytyttävät yritystoiminnan vaikeat tilanteet: kriisit ja muutokset. Intohimona työn ulkopuolella ovat urheilulliset harrastukset, joissa tuulee kasvoihin ja Inkoo, Ranska, avantouinti ja lukeminen sekä hyvät ystävät niin kotimaassa kuin ulkomailla.

+358 400 502 183

kaija.pohjala (at) cocomms.com

Aino Salo

Vaikuttaja- ja vastuullisuusviestinnän konsultti, VTM

Ainolla on vuosien kokemus työskentelystä politiikan taustatehtävissä. Hän on toiminut sisäministeri Paula Risikon ja ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasosen erityisavustajana sekä eri tehtävissä eduskunnassa. Aino tuntee politiikan kentän, päätöksentekoprosessit sekä toimijat. Erityisosaamista Ainolla on vastuullisuus- ja ympäristökysymyksissä, joiden parissa hän on työskennellyt niin eduskunnassa kuin ympäristöministeriössä. Vapaa-ajalla Aino treenaa kilpatanssia säännöllisen epäsäännöllisesti sekä lenkkeilee, jos on hyvä sää.

+358 50 306 9599

aino.salo (at) cocomms.com

Aleksi Peltonen

Graafinen suunnittelija

Ennen Cocommsia Aleksi on kerännyt kokemusta 5 vuoden ajan omalla toiminimellä sekä kahdessa mainostoimistossa, joissa hän on toteuttanut erilaisia projekteja niin printti-, somiste kuin nettipuolelle. Erityisosaamisena ja intohimona mainittakoon yritysilmeet ja typografia sekä isojen kokonaisuuksien suunnittelu ja vienti visuaalisesti alusta loppuun.

Vapaa-aikaa Aleksi kuluttaa soittamalla rumpuja bändissä sekä selaillen levykauppojen vinyylitarjontaa.

+358 40 588 2104

aleksi.peltonen (at) cocomms.com

Anna-Mari Tiilikainen

Vanhempi neuvonantaja, talousviestintä & IR, KTM

Finanssi- ja ilmailuviestintä, brändinrakennus, mediaviestintä, yritysjärjestelyt, listautumiset ja IR ovat Anna-Marin ominta osaamista. Anna-Marilla on kymmenen vuoden kokemus arvopaperimarkkinoilta mm. optiomeklarina ja yli viidentoista vuoden kokemus yritysviestinnästä viestintäkonsulttina ja pörssiyhtiön IR:ssä. Lomansa Anna-Mari viettää Côte d’Azurilla.

+358 50 558 0888

anna-mari.tiilikainen (at) cocomms.com

Anne Hänninen

Vanhempi viestintäkonsultti, FM

Vaikeiden aiheiden työstäminen helposti ymmärrettäväksi tekstiksi on Annen erikoisalaa. Hän on työskennellyt etenkin teknologia- ja finanssiyhtiöiden kanssa. Annella on laajasti kokemusta myös muutos- ja mediaviestinnästä. Vapaa-aikana laiskottelu on valttia, joskin siinä sivussa on mukava väsätä hanjieita ja sudokuja. Hyvä ruoka ja juoma ovat myös tärkeitä.

+358 40 825 4620

anne.hanninen (at) cocomms.com

Annikka Koivu

vaikuttaja- ja vastuullisuusviestinnän konsultti, ETM

Annikan ominta alaa ovat terveys-, ravitsemus- ja ruokaviestintä, kampanjoiden suunnittelu ja toteuttaminen sekä vaikuttajaviestintä. Ennen Cocommsia hän paneutui kymmenen vuoden ajan edunvalvontaan ja  kuluttajaviestintään järjestöjen näkökulmasta. Useita Annikan ideoimia ja vetämiä hankkeita on palkittu vuosien varrella. Vapaa-ajallaan tämän tekijän löytää kirmaamasta poluilta, polskimasta vedestä, soutelemasta tai salilta pieni kilpailuhenki takaraivossaan. Ja sen jälkeen syömästä herkullista ruokaa.

+358 50 5895780

annikka.koivu(at)cocomms.com

Davbiana Hardy

Toimistoassistentti

Davbiana on Cocommsin toimistoassistentti, jonka avulla arki rullaa jouhevasti ja haastavatkin hommat hoituvat. Davbiana vastaa toimiston arkiaskareista, kuten taloushallinnon avustustöistä aina asiakastöissä auttamiseen. Davbiana opiskelee merkonomiksi Keravan Keudassa nyt kolmatta vuotta. Lomalla Dabi lähtee mielellään reissuun, etenkin toiseen kotimaahansa Yhdysvaltoihin, jossa hänellä asuu paljon sukulaisia.

+358 5 05634410

davbiana.hardy (at) cocomms.com

Heini Nieminen

Viestinnän suunnittelija, medianomi

Heini on kartuttanut viestintäalan työkokemustaan vuodesta 2007. Ennen Cocommsille siirtymistään hän paiski töitä toimittajana ja tiedottajana MTV:llä. Kirjoittaminen, video- ja valokuvaaminen sekä sosiaalisen median palveluissa sisällöntuottajana ja yhteisömanagerina hyöriminen ovat lähellä Heinin sydäntä. Vapaa-ajalla Heinin voi bongata vaikkapa lätkämatsista – IFK:n kausikortti on ollut hänellä lompsassa liki parikymmentä vuotta.

+358 44 351 5059

heini.nieminen (at) cocomms.com

Heli Koenkytö

Johtaja, kampanjat ja teknologia, FM

Intohimona kuluttajatuotteet ja kampanjat, joilla liikutetaan ihmisiä. Nauttii haastavista liiketoimintaympäristöistä ja maineenhallinnan kimuranteista kuvioista. Yli viidentoista vuoden kokemus viestintäalalta, viimeisimpänä kuutisen vuotta Unileverin Suomen-viestinnästä vastaavana. Taustaa myös IT- ja telealalta sekä toisesta viestintätoimistosta.

+358 400 715 069

heli.koenkyto (at) cocomms.com

Henri Mustonen

Art Director

Konseptien luominen, visuaaliset ilmeet ja ideointi ovat Henrin vahvinta osaamista. Henrillä on 15 vuoden kokemus alalta ja ennen Cocommsia hän on työskennellyt pitkään viestintätoimistossa. Henri innostuu luovasta ongelmanratkaisusta ja melkeinpä mistä vaan, mitä pääsee viemään eteenpäin ja kehittämään. Inspiraatiota Henri kerää matkustamisesta, ruuanlaitosta ja luonnosta yleensä veden ääreltä kalastaen.

+ 358 41 533 4016

henri.mustonen (at) cocomms.com

Jenni Hellstén

Vastuullisuusviestinnän konsultti, FM

Jennillä on usean vuoden monipuolinen kokemus viestintätoimistosta sekä B2B-yritysten konserniviestinnästä, ja hän tuntee hyvin myös kansainvälisen pörssiyhtiön viestinnän salat. Viime vuosina Jenni on keskittynyt erityisesti vastuullisuusviestinnän ja -raportoinnin kysymyksiin, talous- ja strategiaviestinnän ohella. Vapaa-ajalla Jenni saa lisävirtaa joogasta, murtomaanhiihdosta ja perhokalastuksesta.

+358 50 5415466

jenni.hellsten (at) cocomms.com

Joni Svärd

Viestintäkonsultti, FM

Joni on erikoistunut kuluttajaviestintään ja tuoteviestintään. Suhteet niin perinteisen median suuntaan kuin blogosfääriin ovat hallussa. Kuuden vuoden kokemuksella Joni kehittää toimivat kampanjat ja kertoo, mitkä ideat ehkä vaatisivat hienosäätöä. Entinen automekaanikko tuntee monet hilavitkuttimet pintaa syvemmältä.

+358 50 547 3258

joni.svard (at) cocomms.com

Kasper Stenbäck

Johtaja, digitaaliset ja luovat ratkaisut, KTM

Erilaiset digitaalisen ja visuaalisen viestinnän työt videoista markkinointimateriaaleihin ja infograafeista verkkokonsepteihin ovat Kasperin ja hänen tiiminsä parasta osaamista. Ennen Cocommsia Kasper toimi osakkaana Luova toimisto Bolder Helsingissä, keskittyen etenkin asiantuntijayritysten verkko- ja sosiaalisen median konsepteihin. Vapaa-aika kuluu hangilla, golfgriineillä, mökillä grillatessa tai kaukomatkalla.

+358 40 744 0101

kasper.stenback (at) cocomms.com

Katariina Juvonen

Johtaja, yritysviestintä, KTM

Katariinan monipuolinen viestinnän osaaminen on vahvimmillaan viestinnän strategisessa suunnittelussa, yritysjärjestelyissä ja erilaisissa muutostilanteissa. Ennen Cocommsia hän on toiminut viestintäkonsulttina, tiedottajana kemianalalla sekä Brysselissä YK:ssa. Plakkarissa myös VPK-diplomi. Vapaa-aikanaan Kata tanssii kuumiin rytmeihin ja pitää kehon sekä mielen vetreänä joogaamalla.

+358 44 339 4043

katariina.juvonen (at) cocomms.com

Luke Bland

Digitaalinen tuottaja

Luke on työskennellyt digitaalisen suunnittelun ja verkkokehityksen parissa internetin syntyajoista lähtien. Cocommsilla vuodesta 2013. Ennen Cocommsia työskennellyt freelancerina Helsingissä 9 vuotta, asiakkainaan mm. Nokia, Live Nation, Yle ja AmCham Finland.

Vahvuuksiin kuuluvat visuaalinen suunnittelu, luovat konseptit, digitaalinen muotoilu ja käytettävyys, verkkosuunnittelu ja -kehitys, videotuotanto.

+358 45 136 5922

luke.bland (at) cocomms.com

Marjo Kanerva

Viestintäkonsultti, KTM

Asiakaslehdet ja sisällöntuotanto eri kanaviin sekä tuoreimpana sisältömarkkinointi ja -strategia saavat Marjon syttymään. Yli 15 vuoden kokemus viestinnästä, muun muassa työeläkeyhtiö Varmasta ja Amer Sportsista. Tunnollinen kuntoilija ja innokas nettishoppailija, joka rentoutuu parhaiten avannossa ja saunan lauteilla.

+358 40 556 4821

marjo.kanerva (at) cocomms.com

Mattias Hellström

Vanhempi neuvonantaja, vaikuttajaviestintä, VTM

Mattias on erikoistunut vaikuttajaviestintään, strategiaviestintään ja energiasektorin eri aihepiireihin. Ennen Cocommsia hän työskenteli Fortumin yhteiskuntasuhteet-yksikössä ja vaikuttajaviestinnän konsulttina eri viestintätoimistoissa Brysselissä ja Helsingissä. Vapaa-aikanaan Mattias harrastaa eri joukkueurheilulajeja, viime vuosina erityisesti jääkiekkoa ja salibandyä.

+358 400 439 305

mattias.hellstrom (at) cocomms.com

Nea Aspiala

Viestintäkonsultti, BBA

Nea on työskennellyt viestinnän konsultoinnissa vuodesta 2008 etenkin terveys- ja hyvinvointi-, elintarvike- ja kauneudenhoitoalan yrityksille. Monessa liemessä keitetyn viestintäkonsultin erityisosaamista ovat viestinnän suunnittelu, mediasuhteet, terveys- ja tuoteviestintä sekä projektinjohto. Nean vapaa-aika kuluu matkustellessa, intohimoisesti kokkaillessa, monipuolisesti urheillessa ja musiikkia kuluttaen.

+358 50 550 3588

nea.aspiala (at) cocomms.com

Nina Jousenkylä

Työntekijäkokemuskonsultti, FM

Työyhteisöviestintä ja sosiaalinen media kohtaavat toisensa Ninan suunnitellessa yritysten sisäistä viestintää, johon kaivataan lisää vuorovaikutteisuutta ja läsnäoloa. Kokemusta Nina on kartuttanut viestinnän suunnittelijana rekrytointiyrityksessä ja radiojuontajana. Vapaa-ajallaan hän kuluttaa intohimoisesti blogeja ja keittokirjoja sekä täyttää Instagraminsa ruokakuvilla, jotka on usein napsittu Ninan omassa keittiössä.

+358 40 741 6482

nina.jousenkyla (at) cocomms.com

Sini Sarvanne

Viestintäkonsultti, VTM

Sini on hankkinut monipuolisen viestinnän osaamisensa viestintätoimistossa. Tutuiksi ovat tulleet muun muassa terveys- ja elintarvikealan, rakennusalan ja vakuutusalan viestinnän haasteet. Monikanavainen, ihmisläheinen kuluttajaviestintä ja sosiaalisen median hyödyntäminen ovat Sinin erityisosaamista. Viestinnässä häntä kiehtoo se, kuinka monimutkaisista asioista voidaan hyvällä kiteytyksellä tehdä helposti ymmärrettäviä. Vapaa-aika kuluu liikkuen ja laulaen. Sini on ykkössopraano Philomela-kuorossa eli kovaa ja korkealta mennään.

+358 50 540 7939

sini.sarvanne (at) cocomms.com

Vesa Valonen

Vanhempi neuvonantaja, KTM

Väkevää näkemystä yritysten viestinnästä kansainvälisistä jäteistä start-up-yrityksiin ja strategian pohtimisesta nopealiikkeiseen tekemiseen. Kokemusta erityisesti teknologia-alan kiemuroista, uusien konseptien rakentamisesta sekä mediaviestinnästä. Vesa kiinnostuu tavoitteista ja tarinoista.

+358 40 705 4262

vesa.valonen (at) cocomms.com

Joukkueeseemme kuuluvat myös tällä hetkellä vanhempainvapaalla oleva Katri Nietosjärvi.