Junior Creative

  |   Työpaikat

Hello, is it you we’re looking for?

 

Etsimme nyt joukkoomme sisältönikkaria, joka tuntee somen ja digitaalisen viestinnän kiemurat. Voit olla vasta urasi alkutaipaleilla, mutta sinulla on intoa ja rohkeutta käydä käsiksi haastaviinkin hommiin ja oppia uutta. Jos sinulta löytyy jo kuvan- ja videonkäsittelytaitoja, ne ovat ovat tässä työssä hyödyksi, mutta tekemälläkin oppii. Odotamme kykyä käyttää suomenkieltä rikkaasti ja muokata sitä kohdeyleisölle sopivaksi. Lisäksi toivomme vahvaa englanninkielen taitoa sekä avointa ja sosiaalista luonnetta.

 

One does not simply pass this opportunity

 

Meillä pääset syventämään ja kehittämään viestinnällistä osaamistasi rennossa ja kannustavassa jengissä. Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia projekteja eri toimialoilta. Sinulla on mahdollisuus ottaa isoa roolia ja vastuuta työtehtävistäsi ja kehittää omia vahvuuksiasi.

 

Sijaitsemme aivan ydinkeskustassa ja toimistostamme löytyy mielettömän mukavia ja avuliaita kollegoja.

 

Haaave you met my friend, Cocomms?

 

Me olemme Cocomms, yksi Suomen suurimmista viestintätoimistoista. Cocommsissa ympärilläsi on yli 30 ammattilaista, joille työ on merkityksellistä ja siitä kuuluu nauttia. Suomalaisten organisaatioiden lisäksi toimimme kansainvälisessä ympäristössä ulkomaisten asiakkaidemme kanssa. Saamme globaalia näkemystä kumppaneiltamme kansainvälisistä verkostoista ja sitä kautta olemme parempia kumppaneita asiakkaillemme täällä Suomessa. Toisaalta tulkkaamme ulkomaisille asiakkaillemme sen, mikä Suomessa on olennaista.

 

Hold the door! Jätä hakemuksesi 23.1.2018 mennessä täällä.

 

Jos emme jotain hoksanneet kertoa tässä työpaikkailmoituksessamme, tai sinulle heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä Kasperiin 16.1. klo 12-16.30 tai 17.1. klo 8.30-12 tai sähköpostitse (kasper.stenback@cocomms.com tai puhelimitse (040 744 0101).

 

Lisätietoja www.cocomms.com

 

Tutustu meihin myös somekanaviemme kautta:

Facebook: https://www.facebook.com/Cocomms/
Instagram: @wearecocomms
Twitter: @Cocomms

AUTHOR - Cocomms